Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consiliul Concurentei a inceput colaborarea cu CE in procesul de privatizare a CFR Marfa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Concurentei a inceput colaborarea cu CE in procesul de privatizare a CFR Marfa

Consiliul Concurentei CC) a inceput colaborarea cu reprezentantii Comisiei Europene CE) in procesul de privatizare a CFR Marfa, cele doua autoritati urmand sa decida daca, prin preluarea de catre Grup Feroviar Roman GFR) a pachetului majoritar de actiuni de la operatorul feroviar de marfa, se va forma o concentrare economica, dupa cum ne-a spus Bogdan Chiritoiu, presedintele CC. continuă pe Ziarul Bursa

GFR: Contractul de privatizare a CFR Marfa va fi semnat saptamana viitoare

Contractul prin care Grup Feroviar Roman GFR) preia 51% din CFR Marfa este in stadiul de obtinere a avizelor din partea statului si va fi semnat, cel mai probabil, saptamana viitoare, a declarat directorul general al GFR, Sorin Chinde, la conferinta.

GFR: Nu privim CFR Marfa ca pe un trofeu. Vrem sa eficientizam compania, sa nu mai fie o gaura neagra

Primul lucru pe care si-l propune Grup Feroviar Roman GFR), compania care a castigat licitatia pentru preluarea a 51% din CFR Marfa, este eficientizarea companiei, astfel incat aceasta sa nu mai fie o gaura neagra a economiei, a declarat Sorin Chinde, directorul general al GFR.

GFR: Nu privim CFR Marfa ca pe un trofeu. Primul lucru pe care ni-l propunem este eficientizarea companiei

Primul lucru pe care si-l propune GFR, care a castigat licitatia pentru preluarea a 51% din CFR Marfa, este eficientizarea companiei, astfel incat aceasta sa nu mai fie o gaura neagra a economiei, a declarat Sorin Chinde, directorul general.

GFR: Primul lucru pe care ni-l propunem este eficientizarea CFR Marfa, ca ea sa nu mai fie o gaura neagra a economiei romanesti

Primul lucru pe care ni-l propunem este eficientizarea CFR Marfa, ca ea sa nu mai fie o gaura neagra a economiei romanesti, a declarat, joi, directorul general al GFR, Sorin Chinde, intr-o dezbatere pe teme de.

The Competition Council has begun the cooperation with the European Commission concerning the privatization of CFR Marfa

The Competition Council has begun the cooperation with the representatives of the European Commission on the matter of the privatization of CFR Marfa, with the two authorities to decide whether the acquisition by Grup Feroviar Roman GFR) of the freight railroad operator will create an economic concentration, according to Bogdan Chiritoiu, the president of the Competition Council.

Cine sunt avocatii si consultantii care lucreaza la privatizarea CFR Marfa

Casa de avocatura Musat Asociatii ofera asistenta juridica statului roman in privatizarea companiei CFR Marfa, proces aflat aproape de final, in timp ce Grup Feroviar Roman, grupul detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, este consiliat de.

Consiliul Concurentei a aprobat preluarea Muntenia Invest de catre SIF Banat-Crisana

Consiliul Concurentei a aprobat preluarea SAI Muntenia Invest, administratorul SIF Muntenia, de catre SIF Banat-Crisana, iar pentru ca tranzactia sa se finalizeze este necesar si avizul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Consiliul Concurentei aproba preluarea portofoliilor de asigurari de viata si pensii private ale Eureko din Romania de catre grupul Aegon

Consiliul Concurentei a aprobat la data de 4 iunie 2013 concentrarea economica ce se va realiza prin preluarea portofoliilor de asigurari de viata si pensii private ale Eureko din Romania de catre grupul Aegon, conform unei decizii publicate de autoritate. Tranzactia nu afecteaza concurenta. Pe piata asigurarilor de viata, cota de piata cumulata a partilor implicate in tranzactie este mai mica de 5%, lider fiind ING Asigurari de Viata, urmat de BCR Asigurari de Viata si Metropolitan Life. Pe piata administrarii private a fondurilor de pensii obligatorii cota de piata cumulata a partilor implicate in operatiunea de concentrare ramane sub cotele primilor doi concurenti si sub pragul de 15%, se arata in decizia autoritatii.

Unda verde de la Consiliul Concurentei pentru preluarea SAI Muntenia de catre SIF1

Preluarea SAI Muntenia Invest de catre SIF1 Banat Crisana mai are nevoie numai de aprobarea Autoritatii de Supraveghere Financiara, dupa ce a primit avizul Consiliului Concurentei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )