Libnet.ro
UNICEF

22:30

Consiliul Concurentei vrea mai multe controale ale Politiei la asigurarile RCA

România Liberă România Liberă,
Consiliul Concurentei vrea mai multe controale ale Politiei la asigurarile RCA

Consiliul Concurentei cere Directiei Rutiere din cadrul Politiei Romane sa efectueze mai multe controale in trafic, din cauza numarului mic de asigurari RCA incheiate, in special in sudul si sud-estul Romaniei. continuă pe România Liberă

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Buse Gaz de catre Linde Gaz

Consiliul Concurentei analizeaza operatiunea prin care Linde Gaz Romania va prelua controlul asupra Buse Gaz si a subsidiarelor acesteia, a anuntat miercuri autoritatea. Principalele activitati ale Linde Gaz Romania constau in productia si comercializarea de gaze industriale si medicinale. Buse Gaz si subsidiarele acesteia activeaza, in principal, pe segmentul de livrare vrac de gaze industriale si livrarea de gaze imbuteliate.

Consiliul Concurentei: Trebuie asigurata independenta companiilor de stat din sectorul energetic

Consiliul Concurentei este ingrijorat de suspiciunea existentei unui monopol al producatorilor de energie electrica controlati de stat si considera ca trebuie asigurata independenta acestor companii printr-o delimitare clara intre rolurile de actionar si administrator al Ministerului Energiei.

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Buse Gaz de catre Linde Gaz Romania

Consiliul Concurentei CC) analizeaza operatiunea prin care Linde Gaz Romania va prelua controlul asupra Buse Gaz si a subsidiarelor acesteia, arata un comunicat remis azi redactiei.

Turneul Campioanelor: Mai multe meciuri suspectate de implicare in mafia pariurilor - Este vizata si o partida a Simonei Halep

Turneul Campioanelor s-a incheiat in weekend-ul trecut, insa discutiile pe marginea competitiei au ramas. Conform presei din Singapore n. r. The New Paper), mai multe partide sunt suspectate de implicare in mafia pariurilor.

Despot: S-a creat ambuscada la iesirea din Colectiv, am cazut, iar sub mine erau mai multe persoane

Liderul trupei Vita de Vie, Adrian Despot, a aratat, in declaratia data in fata anchetatorilor, ca dupa ce a izbucnit incendiul din Colectiv, a alergat spre iesire, unde era ambuscada, a cazut si si-a dat seama ca sub el erau mai multe persoane, iar de.

Cum s-au imbracat vedetele la evenimentul Bazaar Cele mai influente femei ale anului, din Marea Britanie

Aseara a avut loc, la Londra, evenimentul revistei Harpers Bazaar - Cele mai influente femei ale anului. Iata cum s-au imbracat vedetele si cum si-au facut aparitia pe covorul rosu.

Consiliul Concurentei recomanda listarea la bursa a companiilor de stat, pentru cresterea eficientei acestora

Listarea la bursa a companiilor de stat conduce la cresterea eficientei acestora, ca urmare a extinderii actionariatului si a gradului de transparenta pe care trebuie sa il adopte, dar ar atrage si resurse financiare necesare pentru investitii, se arata intr-un raport al Consiliului Concurentei.

Consiliul Concurentei a deschis noua investigatii in primele sase luni din an

ACTUALIZARE 11:19 Gradul de concurenta in sistemul bancar este ridicat, insa clientii indatorati sunt captivi Sectorul bancar din Romania are un grad mic spre mediu de concentrare, ceea ce indica un grad relativ ridicat de concurenta, insa nivelul ridicat de indatorare a conduce la reducerea gradului de mobilitate a clientilor, reiese din Raportul Consiliului Concurentei, intitulat Evolutia concurentei in sectoarele cheie 2015. *ACTUALIZARE 11:19 Modul de reglementare a tarifului de transport al energiei electrice induce in piata unele distorsiuni *ACTUALIZARE 10:52 Privatizarea companiilor de stat ar putea duce la unele falimente *ACTUALIZARE 10:32 Preturile produselor alimentare nu au crescut semnificativ dupa anuntarea masurii de reducere a TVA.

Consiliul Concurentei a deschis noua investigatii in primele sase luni din an

ACTUALIZARE 12:27 Nivelul redus al cuprinderii in asigurare a RCA este ingrijorator Gradul de cuprindere in asigurare pe segmentul RCA era de numai 72,5% la jumatatea acestui an, in usoara crestere fata de nivelul din 2014, de 71,3%, in pofida prevederilor legale ce instituie obligativitatea asigurarii RCA, indiferent daca vehiculul este folosit sau nu pe drumurile publice, reiese din Raportul Consiliului Concurentei, intitulat Evolutia concurentei in sectoarele cheie 2015. *ACTUALIZARE 11:19 Gradul de concurenta in sistemul bancar este ridicat, insa clientii indatorati sunt captivi *ACTUALIZARE 11:19 Modul de reglementare a tarifului de transport al energiei electrice induce in piata unele distorsiuni *ACTUALIZARE 10:52 Privatizarea companiilor de stat ar putea duce la unele falimente *ACTUALIZARE 10:32 Preturile produselor alimentare nu au crescut semnificativ dupa anuntarea masurii de reducere a TVA.

Mai multe institutii de stat vor fi pichetate in aceasta seara la Chisinau

Asa-numitul Consiliul Marii Adunari Nationale, creat de protestatarii din Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau, organizeaza o actiune de protest in aceasta seara, la ora 19:00, care va culmina cu pichetarea mai multor institutii de stat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )