Libnet.ro
UNICEF

09:30

Consiliul Director al FMI a aprobat noul acord preventiv cu Romania

Antena3 Antena3,
Consiliul Director al FMI a aprobat noul acord preventiv cu Romania

Fondul Monetar International FMI) a avizat vineri scrisoarea de intentie transmisa de autoritatile romane si a aprobat incheierea unui nou acord stand-by cu Romania, cu o durata de doi ani, in valoare de 2. continuă pe Antena3

Consiliul Director al FMI a aprobat un nou acord preventiv cu Romania

Consiliul Director al Fondului Monetar International FMI) a avizat vineri scrisoarea de intentie transmisa de autoritatile romane si a aprobat incheierea unui nou acord stand-by cu Romania, cu o durata de doi ani, in valoare de 2 miliarde euro, care va fi tratat ca preventiv.

Consiliul Director al FMI a aprobat un nou acord preventiv cu Romania

Consiliul Director al Fondului Monetar International FMI) a avizat vineri scrisoarea de intentie transmisa de autoritatile romane si a aprobat incheierea unui nou acord stand-by cu Romania, cu o durata de doi ani, in valoare de 2 miliarde euro, care va fi tratat ca preventiv, scrie Mediafax.

Consiliul Director al FMI a aprobat un nou acord preventiv cu Romania.

Consiliul Director al Fondului Monetar International FMI) a avizat vineri scrisoarea de intentie transmisa de autoritatile romane si a aprobat incheierea unui nou acord stand-by cu Romania, cu o durata de doi ani, in valoare de 2 miliarde euro, care va fi tratat ca preventiv, transmite Mediafax. Solicitam asadar aprobarea unui nou Acord Stand-By ASB) pentru 24 de luni, cu o valoare totala de 1. 751,34 milioane DST aproximativ 2 miliarde Euro, 170 procente din cota), pe care intentionam sa .

Consiliul Director al FMI a aprobat un nou acord preventiv cu Romania

Consiliul Director al Fondului Monetar International FMI) a avizat vineri scrisoarea de intentie transmisa de autoritatile romane. Institutia a aprobat incheierea unui nou acord stand-by cu Romania, cu o.

FMI a aprobat un nou acord preventiv cu Romania, in valaore de 2 miliarde de euro

Consiliul Director al Fondului Monetar International FMI) a avizat astazi scrisoarea de intentie transmisa de autoritatile romane si a aprobat incheierea unui nou acord stand-by cu tara noastra, cu o durata de doi ani, in valoare de 2 miliarde euro, care va fi tratat ca preventiv, potrivit surselor de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )