Libnet.ro
UNICEF

11:00

FMI a aprobat un nou acord preventiv cu Romania, in valaore de 2 miliarde de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FMI a aprobat un nou acord preventiv cu Romania, in valaore de 2 miliarde de euro

Consiliul Director al Fondului Monetar International FMI) a avizat astazi scrisoarea de intentie transmisa de autoritatile romane si a aprobat incheierea unui nou acord stand-by cu tara noastra, cu o durata de doi ani, in valoare de 2 miliarde euro, care va fi tratat ca preventiv, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul Director al FMI a aprobat un nou acord preventiv cu Romania

Consiliul Director al Fondului Monetar International FMI) a avizat vineri scrisoarea de intentie transmisa de autoritatile romane si a aprobat incheierea unui nou acord stand-by cu Romania, cu o durata de doi ani, in valoare de 2 miliarde euro, care va fi tratat ca preventiv.

Consiliul Director al FMI a aprobat un nou acord preventiv cu Romania

Consiliul Director al Fondului Monetar International FMI) a avizat vineri scrisoarea de intentie transmisa de autoritatile romane si a aprobat incheierea unui nou acord stand-by cu Romania, cu o durata de doi ani, in valoare de 2 miliarde euro, care va fi tratat ca preventiv, scrie Mediafax.

Consiliul Director al FMI a aprobat un nou acord preventiv cu Romania.

Consiliul Director al Fondului Monetar International FMI) a avizat vineri scrisoarea de intentie transmisa de autoritatile romane si a aprobat incheierea unui nou acord stand-by cu Romania, cu o durata de doi ani, in valoare de 2 miliarde euro, care va fi tratat ca preventiv, transmite Mediafax. Solicitam asadar aprobarea unui nou Acord Stand-By ASB) pentru 24 de luni, cu o valoare totala de 1. 751,34 milioane DST aproximativ 2 miliarde Euro, 170 procente din cota), pe care intentionam sa .

Consiliul Director al FMI a aprobat un nou acord preventiv cu Romania

Consiliul Director al Fondului Monetar International FMI) a avizat vineri scrisoarea de intentie transmisa de autoritatile romane. Institutia a aprobat incheierea unui nou acord stand-by cu Romania, cu o.

Consiliul Director al FMI a aprobat noul acord preventiv cu Romania

Fondul Monetar International FMI) a avizat vineri scrisoarea de intentie transmisa de autoritatile romane si a aprobat incheierea unui nou acord stand-by cu Romania, cu o durata de doi ani, in valoare de 2.

Board-ul FMI discuta solicitarea Romaniei pentru un nou acord stand-by.

Boardul Fondului Monetar International FMI) discuta, vineri, solicitarea Romaniei pentru un nou acord stand-by, transmite B1. ro. Guvernul a cerut aprobarea unui acord preventiv in valoare de aproximativ doua miliarde de euro, pentru o perioada de doi ani, la care se adauga alte doua miliarde de euro de la Comisia Europeana, potrivit calendarului publicat pe site-ul FMI. Citeste si Romania are programata azi o plata de 26,9 milioane euro catre UE Acesta este al treilea acord solicitat de .

Board-ul FMI discuta solicitarea Romaniei pentru un nou acord stand-by

Boardul FMI discuta vineri solicitarea Romaniei pentru un nou acord stand-by. Potrivit calendarului publicat pe site-ul FMI, guvernul a cerut aprobarea unui acord preventiv in valoare de aproximativ doua.

Boardul FMI discuta vineri solicitarea Romaniei pentru un nou acord stand-by

Boardul executiv al Fondului Monetar International FMI) discuta in sedinta de vineri, 27 septembrie, solicitarea Romaniei de incheiere a unui nou acord de tip stand-by,informeaza Agerpres, citand calendarul publicat pe site-ul FMI.

Boardul FMI discuta azi solicitarea Romaniei pentru un nou acord

Solicitarea Romaniei pentru un al treilea acord consecutiv cu Fondul Monetar International va fi discutata astazi in boardul institutiei, potrivit calendarului publicat pe site-ul FMI.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )