Libnet.ro
UNICEF

18:30

Consiliul Fiscal: Executia de pana acum pune in pericol tintele de deficit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Consiliul Fiscal: Executia de pana acum pune in pericol tintele de deficit

Modul in care s-a desfasurat executia bugetara din 2013 pune sub semnul intrebarii relevanta regulilor bugetare si angajamentul fata de disciplina fiscala, pune in pericol incadrarea in nivelul de 3% din PIB si altereaza semnificativ perspectivele. continuă pe Wall-Street Ro

Consiliul Fiscal: Guvernul ignora disciplina fiscala.

Modul in care s-a desfasurat executia bugetara din 2013 pune sub semnul intrebarii relevanta regulilor bugetare si angajamentul fata de disciplina fiscala, pune in pericol incadrarea in nivelul de 3% din PIB si altereaza semnificativ perspectivele pentru bugetul din 2014, considera specialistii Consiliului Fiscal, in cel mai recent raport. Consiliul Fiscal arata ca la momentul operarii primei rectificari bugetare existau deja suficiente elemente de natura sa indice faptul ca estimarea .

Consiliul Fiscal: Modul in care s-a desfasurat procesul bugetar din acest an pune sub semnul intrebarii relevanta regulilor bugetare si angajamentul fata de respectarea disciplinei fiscale

Consiliul fiscal are in continuare rezerve serioase cu privire la posibilitatea de a realiza tinta de final de an pentru veniturile din fondurile europene post-aderare, in conditiile in care, cu treiluni inainte de finele acestuia, nivelul intrarilor reprezinta mai putin de jumatate din suma estimata pentru intreg anul, iar estimarile guvernamentale cu privire la performanta de absorbtie au fost sistematic mai mari decat realizarile, se arata intr-o Opinie remisa miercuri de catre Consiliul Fiscal. citeste in atasament opinia integrala).

Desoperire record facuta de astronomi. A fost identificat unul din cele mai bogate sisteme planetare de pana acum

Astronomii au identificat unul dintre cele mai bogate sisteme planetare descoperite pana in prezent, care include sapte planete. Descoperirea celei de-a saptea planete in jurul stelei pitice KIC 11442793 ar putea.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )