Libnet.ro
UNICEF

17:30

Consiliul Judetean Alba contracteaza un credit de 20 de milioane de lei pentru finantarea unor investitii

Adevărul Adevărul,
Consiliul Judetean Alba contracteaza un credit de 20 de milioane de lei pentru finantarea unor investitii

Consiliul Judetean Alba va contracta un credit bancar in valoare de 20 de milioane lei, pe o perioada de 10 ani, destinat finantarii a patru proiecte de investitii mari, pentru care nu exista resurse din bugetul propriu. continuă pe Adevărul

Peste 50 de perchezitii si amenzi de aproape 3 milioane lei in ultimele zile

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a efectuat, intre 17 si 20 februarie, 56 de perchezitii, 1. 665 de controale, 326 de filtre si sase razii, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice, in urma carora au fost constatate peste 400 de infractiuni si au fost aplicate amenzi de aproape 3 milioane lei, conform unui comunicat publicat azi pe site-ul institutiei.

ASF a aprobat scaderea capitalului Fondului Proprietatea cu 240 milioane lei

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat saptamana trecuta reducerea capitalului social al Fondului Proprietatea cu 240,3 milioane lei, la 13,538 miliarde lei. Reducerea capitalului are loc prin.

Antibiotice si-a propus un profit de 30,5 milioane lei, pentru acest an

Producatorul farmaceutic Antibiotice Iasi estimeaza pentru acest an o crestere cu 6% a profitului net, la 30,55 milioane lei 6,7 milioane euro), fata de 2013, si a programat cheltuieli cu investitiile de 34,12 milioane lei 7,5 milioane euro), potrivit bugetului companiei, citat de Mediafax.

Expozitie de martisoare traditionale, la Consiliul Judetean

Pentru a ne reaminti traditiile romanesti si pentru a oferi o alternativa la kitsch, Centrul Judetean de Cultura si Arta Buzau va organiza o expozitie de martisoare veritabile, unde mesterii populari si artistii plastici amatori vor arata si cum anume se realizeaza aceste mici bijuterii.

Victor Ponta, la Chisinau: Romania va transfera in conturile Republicii Moldova 20 milioane euro pentru dezvoltarea infrastructurii prescolare

PremierulVictor Ponta a declarat, vineri, la Chisinau, ca Romania a pregatit 20. 000 euro, bani pe care ii va transfera in conturile Republicii Moldova pentru dezvoltarea infrastructurii prescolare. Moldov.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2091 seconds )