Libnet.ro
UNICEF

17:00

Consiliul local Alba Iulia s-a impacat cu inculpatii din dosarul FC Unirea. Consiliul Judetean face expertiza

Adevărul Adevărul,
Consiliul local Alba Iulia s-a impacat cu inculpatii din dosarul FC Unirea. Consiliul Judetean face expertiza

Consiliul local Alba Iulia a validat vineri, 21 martie 2014, procedura de impacare a partilor solicitata in dosarul penal privind cheltuirea banilor publici la clubul de fotbal FC Unirea. Consilierii locali au votat proiectul de hotarare prin care institutia se impaca cu cei cinci inculpati, printre care se afla si viceprimarul Paul Voicu. Consiliul Judetean va decide doar dupa realizarea unei expertize independente. continuă pe Adevărul

Informarea turistica din Alba Iulia, finantata de Uniunea Europeana.

Cetatea Alba Iulia va fi promovata mai bine cu ajutorul unui proiect european, care presupune faptul ca pe Traseul de Vest al Cetatii Alba Carolina va fi amenajat un punct de informare turistica. Valoarea totala a investitiei ajunge la suma de 140. 000 de euro, iar 2% din aceasta vor fi suportate din bugetul local. Centrul National de Informare si Promovare Turistica Alba Iulia este un proiect pentru care municipiul Alba Iulia va face o cerere de finantare in cadrul POR 2007-2013 Axa .

Planul sefului DIICOT Alba Iulia, Ioan Muresan, prin care a obtinut denigrarea comisarului sef Traian Berbeceanu

Seful DIICOT Alba Iulia, procurorul Ioan Muresan, este acuzat de colegii acestuia de la DNA Bucuresti ca a conceput un plan, alaturi de procurorul Nicolaie Cean si ofiterul de politie Alin Muntean, prin care sa obtina denigrarea comisarului sef Traian Berbeceanu. Totul ca urmare a refuzului lui Berbeceanu de a-l numi pe Muntean intr-o functie de conducere in cadrul BCCO Alba Iulia.

Planul sefului DIICOT Alba Iulia, Ioan Muresan, prin care a obtinut denigrarea comisarului-sef Traian Berbeceanu

Seful DIICOT Alba Iulia, procurorul Ioan Muresan, este acuzat de colegii acestuia de la DNA Bucuresti ca a conceput un plan, alaturi de procurorul Nicolaie Cean si ofiterul de politie Alin Muntean, prin care sa obtina denigrarea comisarului sef Traian Berbeceanu. Totul ca urmare a refuzului lui Berbeceanu de a-l numi pe Muntean intr-o functie de conducere in cadrul BCCO Alba Iulia.

Barbatul care a dat foc cu benzina unui bar din Alba Iulia ramane in arest preventiv

Barbatul care a dat foc cu benizna unui bar din Alba Iulia si a ranit grav doua persoane va fi cerectat in arest preventiv. Curtea de Apel Alba Iulia a respins contestatia formulata de Marius Horea Truta. Inculpatul este acuzat de tentativa de omor calificat.

SENTINTA Consiliul local Alexandria este obligat de Tribunalul Teleorman sa valideze mandatul lui Florea Laurentiu (PDL)

Tribunalul Teleorman a judecat, ieri, contestatia depusa de Florea Laurentiu impotriva Consiliului local Alexandria, dupa ce majoritatea din for a refuzat validarea mandatului acestuia. Judecatorii au dat castig de cauza opozitiei din Consiliul local Alexandria, reprezentata de PDL si au obligat Consiliul local Alexandria, prin sentinta data, sa valideze mandatul lui Florea Laurentiu.

Proteste ale sindicalistilor fata de trecerea Portului Constanta la Consiliul Local.

Aproximativ 600 de reprezentanti ai Federatiei Nationale a Sindicatelor Portuare Constanta au protestat, miercuri, la Ministerul Transporturilor, fata de trecerea Portului Constanta la consiliul local, relateaza Mediafax. Sindicalistii portuari se mai opun si listarii la bursa a autoritatii portuare - Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta. Ei au spus ca, daca Portul Constanta va fi transferat la consiliul local si autoritatea portuara va fi listata la bursa, va .

FOTO Lamai cu fructe gigant la Targul Gradinarului de la Alba Iulia

Atractia principala a Targului Gradinarului ce are loc in perioada 21-23 martie la Alba Iulia este un lamai care produce fructe gigant, ce pot ajunge sa cantareasca si 900 de grame. Proprietarul a adus lamaiul din Ungaria si vinde puieti din aceasta specie cu 150 de lei.

VIDEO Un film despre Alba Iulia in concurs la Comisia Europeana: Different sounds. One Europe

Un grup de tineri din Alba Iulia participa la un concurs video, organizat de Comisia Europeana, pentru promovarea si sustinerea fenomenului european. Different sounds. One Europe propune o reteta locala despre cum poti sa te simti european oriunde ai fi.

Sindicatele Portuare au protestat la Ministerul Transporturilor fata de transferul Portului Constanta la consiliul local

Aproximativ 600 de reprezentanti ai Federatiei Nationale a Sindicatelor Portuare Constanta au protestat, miercuri, la sediul Ministerului Transporturilor, fata de trecerea Portului Constanta la consiliul local, informeaza Mediafax. Sindicalistii portuari sustin ca in cazul in care Portul Constanta va fi transferat la consiliul local si autoritatea portuara va fi listata la bursa, va fi oprita activitatea in port.

Prefectura Vaslui a dat in judecata Consiliul local Dodesti, unde primarul nu a eliberat un aviz pentru Chevron

Prefectura Vaslui a dat in judecata, Consiliul Local Dodesti pentru anularea hotararii prin care a fost interzisa explorarea si exploatarea gazelor de sist pe teritoriul comunei. Primarul comunei Dodesti a refuzat sa elibereze aviz pentru Chevron.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )