Libnet.ro
UNICEF

17:30

Informarea turistica din Alba Iulia, finantata de Uniunea Europeana.

România Liberă România Liberă,
Informarea turistica din Alba Iulia, finantata de Uniunea Europeana.

Cetatea Alba Iulia va fi promovata mai bine cu ajutorul unui proiect european, care presupune faptul ca pe Traseul de Vest al Cetatii Alba Carolina va fi amenajat un punct de informare turistica. Valoarea totala a investitiei ajunge la suma de 140. 000 de euro, iar 2% din aceasta vor fi suportate din bugetul local. Centrul National de Informare si Promovare Turistica Alba Iulia este un proiect pentru care municipiul Alba Iulia va face o cerere de finantare in cadrul POR 2007-2013 Axa . continuă pe România Liberă

Barbatul din Alba Iulia care a incendiat un bar ranind grav doua persoane, retinut pentru tentativa de omor calificat

Barbatul in varsta de 34 de ani care a incendiat duminica dimineata un bar din Alba Iulia, ranind grav doua persoane este acuzat de tentativa de omor calificat. Marius Horea Truta a fost retinut de procurori iar luni va fi prezentat cu propunere de arestare preventiva.

Un barbat din Alba Iulia a dat foc la un bar pentru ca nu a mai primit bautura. Doua persoane au ajuns la spital

Un barbat in varsta de 34 de ani, din Alba Iulia este cercetat penal dupa ce a provocat un incendiu intr-un club, in urma caruia doua persoane au suferit arsuri. Barbatul aflat sub influenta bauturilor alcoolce a aruncat combustibil in bar dupa care i-a dat foc, suparat ca barmanul nu l-a mai servit cu bautura.

Alba Iulia: Un barbat a fost arestat dupa ce a incendiat un bar, doua persoane fiind grav ranite

Un barbat din Alba Iulia a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca ar fi incendiat un bar din municipiu, doua persoane fiind grav ranite, relateaza Mediafax. Potrivit unui comunicat de presa transmis, marti, de rep.

Alba Iulia: Un barbat a dat foc unui bar pentru ca nu a mai primit alcool. Doua persoane au suferit arsuri

Un barbat in varsta de 34 de ani, din Alba Iulia este cercetat penal dupa ce a provocat un incendiu intr-un bar, in urma caruia doua persoane au suferit arsuri. Barbatul aflat sub influenta bauturilor.

Planul sefului DIICOT Alba Iulia, Ioan Muresan, prin care a obtinut denigrarea comisarului sef Traian Berbeceanu

Seful DIICOT Alba Iulia, procurorul Ioan Muresan, este acuzat de colegii acestuia de la DNA Bucuresti ca a conceput un plan, alaturi de procurorul Nicolaie Cean si ofiterul de politie Alin Muntean, prin care sa obtina denigrarea comisarului sef Traian Berbeceanu. Totul ca urmare a refuzului lui Berbeceanu de a-l numi pe Muntean intr-o functie de conducere in cadrul BCCO Alba Iulia.

Planul sefului DIICOT Alba Iulia, Ioan Muresan, prin care a obtinut denigrarea comisarului-sef Traian Berbeceanu

Seful DIICOT Alba Iulia, procurorul Ioan Muresan, este acuzat de colegii acestuia de la DNA Bucuresti ca a conceput un plan, alaturi de procurorul Nicolaie Cean si ofiterul de politie Alin Muntean, prin care sa obtina denigrarea comisarului sef Traian Berbeceanu. Totul ca urmare a refuzului lui Berbeceanu de a-l numi pe Muntean intr-o functie de conducere in cadrul BCCO Alba Iulia.

Consiliul local Alba Iulia discuta impacarea cu inculpatii din dosarul banilor publici de la FC Unirea

Consiliul local Alba Iulia discuta vineri, 21 martie 2014, procedura de impacare a partilor solicitata in dosarul penal privind cheltuirea banilor publici la clubul de fotbal FC Unirea. Procedura a fost solicitata la ultimul termen din dosar si se va realiza si in raport cu Consiliul Judetean Alba.

Uniunea Europeana nu recunoaste si nu va recunoaste anexarea Crimeii si a Sevastopolului de catre Rusia

Uniunea Europeana nu recunoaste si nu va recunoaste anexarea Crimeii si a Sevastopolului de catre Rusia, au anuntat marti, intr-o declaratie comuna, presedintii Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, si.

Uniunea Europeana nu recunoaste si nu va recunoaste anexarea Crimeei si Sevastopolului de catre Rusia

Uniunea Europeana UE) nu recunoaste si nu va recunoaste anexarea Crimeei si Sevastopolului de catre Rusia, au afirmat marti, presedintii Comisiei Europene si Consiliului European, citati de.

Statele Unite si Uniunea Europeana au decis sanctiuni impotriva mai multor oficiali rusi si ucraineni

Uniunea Europeana a decis sa suspende acordarea vizelor de calatorie si a pus sechestru pe bunurile a 21 de oficiali din Rusia si Ucraina, in urma referendumului din Ucraina, anunta BBC. Cei afectati sunt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )