Libnet.ro
UNICEF

16:30

Barbatul din Alba Iulia care a incendiat un bar ranind grav doua persoane, retinut pentru tentativa de omor calificat

Adevărul Adevărul,
Barbatul din Alba Iulia care a incendiat un bar ranind grav doua persoane, retinut pentru tentativa de omor calificat

Barbatul in varsta de 34 de ani care a incendiat duminica dimineata un bar din Alba Iulia, ranind grav doua persoane este acuzat de tentativa de omor calificat. Marius Horea Truta a fost retinut de procurori iar luni va fi prezentat cu propunere de arestare preventiva. continuă pe Adevărul

Un barbat din Alba Iulia a dat foc la un bar pentru ca nu a mai primit bautura. Doua persoane au ajuns la spital

Un barbat in varsta de 34 de ani, din Alba Iulia este cercetat penal dupa ce a provocat un incendiu intr-un club, in urma caruia doua persoane au suferit arsuri. Barbatul aflat sub influenta bauturilor alcoolce a aruncat combustibil in bar dupa care i-a dat foc, suparat ca barmanul nu l-a mai servit cu bautura.

Alba Iulia: Un barbat a dat foc unui bar pentru ca nu a mai primit alcool. Doua persoane au suferit arsuri

Un barbat in varsta de 34 de ani, din Alba Iulia este cercetat penal dupa ce a provocat un incendiu intr-un bar, in urma caruia doua persoane au suferit arsuri. Barbatul aflat sub influenta bauturilor.

Consiliul local Alba Iulia discuta impacarea cu inculpatii din dosarul banilor publici de la FC Unirea

Consiliul local Alba Iulia discuta vineri, 21 martie 2014, procedura de impacare a partilor solicitata in dosarul penal privind cheltuirea banilor publici la clubul de fotbal FC Unirea. Procedura a fost solicitata la ultimul termen din dosar si se va realiza si in raport cu Consiliul Judetean Alba.

CSU Alba Iulia s-a calificat in finala Ligii Europei Centrale la baschet feminin

Echipa de baschet feminin CSU Alba Iulia s-a calificat, sambata, in finala Ligii Europei Centrale CEWL), dupa ce a eliminat campioana Austriei, Flying Foxes Viena, in cea de-a doua semifinala a competitiei,.

Centru de inchiriat biciclete pentru vizitatorii Cetatii Alba Carolina

Locuitorii din Alba Iulia si turistii care vor sa viziteze Cetatea Alba Carolina vor avea la dispozitie in curand un centru de inchiriere biciclete. Statia va fi amnajata in Parcul Unirii din Cetate la initiativa administratiei locale si cu sprijinul Asociatiei Green Revolution.

EXCLUSIV Bataie de joc in zona istorica a Timisoarei. Primarul i-a trimis pe arhitecti sa invete cum se amenajeaza o piata la Sibiu si Alba Iulia

Dupa planurile arhitectilor care lucreaza in in zona istorica a Timisoarei, doamnele si domnisoarele nu se vor mai putea plimba cu tocuri.

Medicul proxenet din Aiud ramane in arest preventiv. Curtea de Apel i-a respins contestatia

Curtea de Apel Alba Iulia a judecat vineri, 14 martie, contestatia medicului Molnar Geza din Aiud aresatat preventiv pentru trafic de minori si proxenetism. Instanta de judecata a respins solicitarea inculpatului si a decis ca fostul consilier local sa fie cercetat in continuare in arest preventiv.

REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Lista notelor obtinute. Elevii din Alba au rezultate slabe la matematica

Rezultatele probelor de simulare a examenului de Bacalaureat 2014 in judetul Alba indica, asa cum era de asteptat, note mici obtinute de elevii claselor a XI-a si a XII-a. Absolventii din acest an au inregistrat procente de note peste 5, de 52 la suta la Matematica si 58 la suta la Limba si literatura romana. La clasa a XI-a rezultatele sunt si mai proaste.

Sute de gospodarii din Alba au ramas fara curent electric din cauza vantului puternic

Aproximativ 400 de gospodarii din mai multe localitati din Muntii Apuseni si de pe Valea Sebesului, din judetul Alba, au ramas, luni, fara curent electric din cauza avariilor produse de vantul puternic la.

Dosar penal, in cazul femeii din judetul Vaslui care a batut un copil pe care-l avea in ...

Politistii au intocmit dosar penal pentru loviri sau alte violente pe numele femeii din localitatea vasluiana Epureni, care si-ar fi batut cu o coada de matura fetita de opt ani avuta in plasament familial, transmite Mediafax. Tanara de 25 de ani care, impreuna cu sotul sau, o avea in plasament pe fetita de opt ani, ar fi abuzat-o fizic pe copila atat cu palmele peste fata si cap, cat si cu o coada de matura, cu care a lovit-o peste o mana si un picior, au afirmat rerpezentantii Politiei .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )