Libnet.ro
UNICEF

18:00

Consiliul local Alba Iulia discuta impacarea cu inculpatii din dosarul banilor publici de la FC Unirea

Adevărul Adevărul,
Consiliul local Alba Iulia discuta impacarea cu inculpatii din dosarul banilor publici de la FC Unirea

Consiliul local Alba Iulia discuta vineri, 21 martie 2014, procedura de impacare a partilor solicitata in dosarul penal privind cheltuirea banilor publici la clubul de fotbal FC Unirea. Procedura a fost solicitata la ultimul termen din dosar si se va realiza si in raport cu Consiliul Judetean Alba. continuă pe Adevărul

Barbatul din Alba Iulia care a incendiat un bar ranind grav doua persoane, retinut pentru tentativa de omor calificat

Barbatul in varsta de 34 de ani care a incendiat duminica dimineata un bar din Alba Iulia, ranind grav doua persoane este acuzat de tentativa de omor calificat. Marius Horea Truta a fost retinut de procurori iar luni va fi prezentat cu propunere de arestare preventiva.

Un barbat din Alba Iulia a dat foc la un bar pentru ca nu a mai primit bautura. Doua persoane au ajuns la spital

Un barbat in varsta de 34 de ani, din Alba Iulia este cercetat penal dupa ce a provocat un incendiu intr-un club, in urma caruia doua persoane au suferit arsuri. Barbatul aflat sub influenta bauturilor alcoolce a aruncat combustibil in bar dupa care i-a dat foc, suparat ca barmanul nu l-a mai servit cu bautura.

Alba Iulia: Un barbat a dat foc unui bar pentru ca nu a mai primit alcool. Doua persoane au suferit arsuri

Un barbat in varsta de 34 de ani, din Alba Iulia este cercetat penal dupa ce a provocat un incendiu intr-un bar, in urma caruia doua persoane au suferit arsuri. Barbatul aflat sub influenta bauturilor.

CSU Alba Iulia s-a calificat in finala Ligii Europei Centrale la baschet feminin

Echipa de baschet feminin CSU Alba Iulia s-a calificat, sambata, in finala Ligii Europei Centrale CEWL), dupa ce a eliminat campioana Austriei, Flying Foxes Viena, in cea de-a doua semifinala a competitiei,.

Medicul proxenet din Aiud ramane in arest preventiv. Curtea de Apel i-a respins contestatia

Curtea de Apel Alba Iulia a judecat vineri, 14 martie, contestatia medicului Molnar Geza din Aiud aresatat preventiv pentru trafic de minori si proxenetism. Instanta de judecata a respins solicitarea inculpatului si a decis ca fostul consilier local sa fie cercetat in continuare in arest preventiv.

Consiliul de Securitate al NATO se reuneste sambata pentru a discuta despre referendumul din Crimeea

Membrii Consiliului de Securitate al Natiunilor Unite se vor reuni de urgenta, sambata, pentru a vota o rezolutie occidentala care denunta referendumul din Crimeea, relateaza AFP, conform Mediafax. Reuniunea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )