Libnet.ro
UNICEF

17:30

Consiliul National al Audiovizualului isi alege vicepresedintele, la sase luni de la vacantarea postului

B1 B1,
Consiliul National al Audiovizualului isi alege vicepresedintele, la sase luni de la vacantarea postului

Consiliul National al AudiovizualuluiCNA) isi alege, joi,vicepresedintele, dupa sase luni de la vacantarea postului, informeaza Agerpres. Candidatii pentru functia de vicepresedinte sunt Lorand Turos si. continuă pe B1

CNA isi alege vicepresedintele

Consiliul National al Audiovizualului isi alege, joi, intr-o sedinta fara caracter public, vicepresedintele, dupa sase luni de la vacantarea postului, informeaza Agerpres.

Doi ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru Niculae, trei ani pentru Bunea Stancu

ACTUALIZARE 19:22 Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare pe omul de afaceri Ioan Niculae, iar Bunea Stancu a primit trei ani, in dosarul Mita la PSD. Sentinta data de instanta este definitiva. Totodata, Gheorghe Teodorescu si Viorel Barac au primit pedepse de cate doi ani cu sporuri de sase luni, astfel ca va executa fiecare o pedeapsa de doi ani si jumatate de inchisoare. Instanta a mai decis confiscarea sumei de 641. 000 de lei de la Ioan Niculae.

Ioan Niculae intra la inchisoare doi ani si sase luni. Sentinta este definitiva

Ioan Niculae, cel mai bogat roman potrivit listei Forbes a miliardarilor lumii, a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare. Miliardarul va sta dupa gratii doi ani si sase luni.

Sentinte finale in dosarul Mita la PSD: Ioan Niculae, cel mai bogat roman - doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, Bunea Stancu - trei ani

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost condamnat joi la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul Mita la PSD, in care fostul lider PSD-ist Gheorghe Bunea Stancu a fost condamnat la trei ani de inchisoare, anunta Realitatea TV. Potrivit topului Forbes 2015, Ioan Niculae, proprietarul InterAgro, este cel mai bogat roman, cu o avere estimata la 1,1 miliarde de dolari.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )