Libnet.ro
UNICEF

15:16

Consiliul de Securitate al ONU a tinut un minut de reculegere in memoria victimelor de la Charlie Hebdo

Antena3 Antena3,
Consiliul de Securitate al ONU a tinut un minut de reculegere in memoria victimelor de la Charlie Hebdo

Consiliul de Securitate al ONU a tinut un minut de reculegere, joi, in memoria victimelor atacului comis miercuri la sediul din Paris al saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, relateaza AFP, conform. continuă pe Antena3

Ligue 1: Minut de reculegere, in memoria victimelor de la Charlie Hebdo, inainte unui meci pentru evitarea retrogradarii

Partida dintre OSC Lille - Evian, o restanta din etapa a XIV-a a campionatului Frantei, va debuta cu un minut de reculegere in memoria victimelor atentatului terorist de la sediul revistei satirice Charlie Hebdo.

Minut de reculegere in Franta, in memoria victimelor atacului de la Charlie Hebdo (VIDEO)

Zi de doliu national in Franta, dupa atacul armat de la redactia revistei de satira Charlie Hebdo, soldata cu 12 morti. Populatia a pastrat un minut de reculegere in memoria victimelor atentatului. La.

Google Romania a adaugat o panglica neagra sub logoul sau, in memoria victimelor Charlie Hebdo

Motorul de cautare Google Romania a adaugat o panglica neagra sub logoul sau, in memoria victimelor atacului terorist produs, miercuri, la sediul saptamanalului satiric Charlie Hebdo din Paris, care s-a soldat .

Atentat la Charlie Hebdo. Moment de reculegere la ONU

Consiliul de Securitate al ONU a tinut un minut de reculegere, joi, in memoria victimelor atacului comis miercuri la sediul din Paris al saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, relateaza AFP.

Cluj. Mars in memoria victimelor atentatului terorist de la Charlie Hebdo

Peste 500 de persoane au participat, joi seara, la Cluj-Napoca, la un mars in memoria victimelelor atentatului de la saptamanalul francez Charlie Hebdo, fiind aprinse 12 lumanari si purtate afise cu mesajul Je suis Charlie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )