Libnet.ro
UNICEF

06:00

Constanta: Un adolescent de 14 ani a postat pe Facebook imagini din spitalul clinic judetean, revoltat de felul in care arata unitatea medicale (VIDEO)

B1 B1,
Constanta: Un adolescent de 14 ani a postat pe Facebook imagini din spitalul clinic judetean, revoltat de felul in care arata unitatea medicale (VIDEO)

Mizerie de nedescris in spitalul clinic judetean Constanta. Un adolescent de 14 ani a vrut sa arate in ce conditii a fost tratata bunica sa si a pus imaginile pe o retea de socializare, revoltat de felul in. continuă pe B1

FOTO Imagini din spitalul groazei. Un adolescent de 14 ani, revoltat de conditiile in care este internata bunica sa, a postat pozele pe Facebook

Un adolescent din Constanta a postat pe Facebook imagini cu mizeria de nedescris din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Lucian C. , in varsta de 14 ani, membru al Asociatiei Elevilor din Constanta, a fost revoltat de conditiile in care este internata bunica sa septuagenara.

Accidente grave la inceput de weekend: Un cuplu a murit impreuna cu nepoata de 14 ani, dupa impactul dintre masina si un TIR, iar o femeie a fost izbita in plin in timp ce traversa strada regulamentar

Accidente grave la inceput de weekend. Un cuplu a murit impreuna cu nepoata lor de 14 ani dupa impactul devastator dintre o masina si un tir, informeaza B1 TV. Accidentul a fost provocat de soferul masinii care a.

Imagini din culisele unei sedinte foto incendiare. Naturaletea blondei a cucerit internetul

Gigi Hadid este una dintre cele mai apreciate fotomodele din SUA. Ea a aparut de nenumarate ori pe coperta Sports Illustrated si a debutat ca actrita in serialul The Real Housewives of Beverly Hills. Fashion Tv.

Sile Camataru, dupa scandalul de la Curtea de Apel: Fac puscarie de 100 de ani numai degeaba. Cei din clanul Sportivilor au venit pregatiti sa provoace chestia asta (VIDEO)

Sile Camataru a facut declaratii socante in fata instantei. El si fratele sau, Nutu Camataru, au fost retinuti dupa o bataie la Curtea de Apel Bucuresti, din care Robert Gabriel Busa din clanul.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )