Libnet.ro
UNICEF

08:30

FOTO Imagini din spitalul groazei. Un adolescent de 14 ani, revoltat de conditiile in care este internata bunica sa, a postat pozele pe Facebook

Adevărul Adevărul,
FOTO Imagini din spitalul groazei. Un adolescent de 14 ani, revoltat de conditiile in care este internata bunica sa, a postat pozele pe Facebook

Un adolescent din Constanta a postat pe Facebook imagini cu mizeria de nedescris din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Lucian C. , in varsta de 14 ani, membru al Asociatiei Elevilor din Constanta, a fost revoltat de conditiile in care este internata bunica sa septuagenara. continuă pe Adevărul

Marturii socante din Spitalul groazei din Ploiesti

Antena 3 a prezentat de nenumarate ori neregulile din spitalul groazei din Ploiesti, asa cum a fost numit chiar de pacienti. Lipsa materialelor, aparatele medicale stricate, mizeria de nedescris, spaga.

Accidente grave la inceput de weekend: Un cuplu a murit impreuna cu nepoata de 14 ani, dupa impactul dintre masina si un TIR, iar o femeie a fost izbita in plin in timp ce traversa strada regulamentar

Accidente grave la inceput de weekend. Un cuplu a murit impreuna cu nepoata lor de 14 ani dupa impactul devastator dintre o masina si un tir, informeaza B1 TV. Accidentul a fost provocat de soferul masinii care a.

SUA: Un elev in varsta de 14 ani a tinut ostatici 27 de colegi intr-o scoala din Virginia de Vest

Un elev in varsta de 14 ani, din statul american Virginia de Vest, a tinut ostatici 27 de colegi, cateva ore, miercuri, amenintandu-i cu o arma de foc, informeaza CNN. Incidentul a avut loc intr-o scoala din.

TEROARE la un liceu din SUA: Un elev de 14 ani si-a AMENINTAT colegii cu o arma de foc

Un elev, in varsta de 14 ani, care detinea o arma de foc, a tinut ostatici, pentru cateva ore, zeci de colegi cateva ore, intr-o scoala din Statele Unite ale Americii.

Madalin Voicu s-a insurat dupa 14 ani de relatie

Madalin Voicu s-a insurat dupa 14 ani de relatie cu pictorita Carmen Olteanu. Iata cum a fost la ceremonia religioasa si la petrecere.

FOTO. Nevoiasi din Londra, transformati in artisti. Ce imagini UIMITOARE au surprins

100 de nevoiasi din Londra au fost transformati in artisti, dupa ce au primit camere foto de unica folosinta si instruire de baza. Oamenii au fost rugati sa faca fotografii cu tema Orasul meu, Londra. Imaginile pe care le-au surprins sunt uimitoare.

Imagini din culisele unei sedinte foto incendiare. Naturaletea blondei a cucerit internetul

Gigi Hadid este una dintre cele mai apreciate fotomodele din SUA. Ea a aparut de nenumarate ori pe coperta Sports Illustrated si a debutat ca actrita in serialul The Real Housewives of Beverly Hills. Fashion Tv.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )