Libnet.ro
UNICEF

08:30

Constanta: Un fost angajat al RATC a furat un autobuz al regiei de transport in comun

Hotnews Hotnews,
 Constanta: Un fost angajat al RATC a furat un autobuz al regiei de transport in comun

Un fost salariat al Regiei Autonome de Transport in Comun Constanta este anchetat de politisti dupa ce, marti, a furat un autobuz al regiei, plecand cu acesta in oras. Reprezentanti ai Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta au declarat, pentru Agerpres, ca in autobuz nu erau calatori, politistii oprindu-l in trafic pe barbat si retinandu-l pentru audieri dupa ce a parcurs mai multi kilometri cu autovehiculul. continuă pe Hotnews

Constanta: Un fost angajat RATC a furat un autobuz din statie.

Un autobuz al Regiei de Transport in Comun RATC) Constanta a fost furat, marti, de la capatul de linie, de catre un fost angajat al societatii, informeaza Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, marti, in jurul orei 6. 30, barbatul a asteptat la capatul de linie de la Poarta 1 Port si, in momentul in care soferul unui autobuz a coborat dupa foaia de parcurs, a urcat la volan si a plecat cu autovehiculul in care nu se afla niciun calator. Barbatul respectiv a traversat .

Un fost angajat al RATC a furat un autobuz

Un fost angajat al RATC a furat un autobuz in aceasta dimineata. Profitand de lipsa soferului, barbatul a urcat in autobuzul parcat in zona Poarta 1 si a plecat cu el. Autobuzul era la capat de linie, iar.

Autobuz RATC Constanta, furat din statie de un fost angajat

Incident fara precedent la Constanta. Un autobuz RATC a fost furat din statia de la Poarta 1 . Hotul, un fost angajat al regiei, a mers cu el prin tot orasul inainte sa fie prins de politisti.

Un autobuz al RATC a fost furat din statie de un fost angajat

Un autobuz al Regiei de Transcport in Comun Constanta RATC) a fost furat, marti, de la capatul de linie de catre un fost angajat, relateaza Mediafax. Barbatul a profitat de faptul ca soferul a coborat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )