Libnet.ro
UNICEF

05:30

Constanta a iesit de sub codul rosu. Cateva drumuri au fost redeschise

Adevărul Adevărul,
Constanta a iesit de sub codul rosu. Cateva drumuri au fost redeschise

Autoritatile constantene transmit ca la aceasta ora se actioneaza pe toate drumurile nationale si drumurile judetene pentru deszapezire. continuă pe Adevărul

Constanta a iesit de sub codul rosu. Se redeschid drumuri

Autoritatile constantene transmit ca la aceasta ora se actioneaza pe toate drumurile nationale si drumurile judetene pentru deszapezire.

Subiectele Zilei: Deszapezirea, o afacere pentru firmele de casa ale PSD; Cum era Codul Rosu in Epoca de Aur; Fost comisar al Garzii Financiare: In Romania se fura anual miliarde de euro cu sprijinul politicienilor

Reportaj din troienele Romaniei. Am crezut ca mor sub trei metri de zapada!Nameti mai mari decat casele, pluguri scoase in drum, in chip. Cat pierd transportatorii din cauza viscolului. Doua milioane de euro stau blocati la Mama Mare in Bacau. Marfa in valoare de aproape.

Mihai Tatulici: Codul rosu e legalizarea faptului ca e mai buna isteria pentru guvernare, decat abordarea normala a iernii (VIDEO)

Jurnalistul Mihai Tatulici a declarat miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca Guvernul a apelat la codul rosu de ninsoare doar pentru a cheltui bani din bugetul statului fara.

ANM: Viscolul de miercuri nu va fi la fel de puternic, codul rosu va fi emis doar daca va fi nevoie

Viscolul asteptat pentru miercuri, inclusiv in Bucuresti, nu va fi la fel de puternic precum cel de sambata, iar codul rosu nu va fi emis decat daca vor fi un strat de zapada de 50 centimetri, a transmis.

Avertizari Cod Portocaliu si Galben pentru 11 judete. Bucurestiul si Ilfovul ies de sub Codul Galben de viscol si nonsori

Meteorologii au emis luni dimineata doua avertizari cod galben si portocaliu pentru ninsori viscolite, valabile pentru 11 judete. De notat ca Bucurestiul si Ilfovul ies de sub codul galben de viscol si ninsori.

Romania dupa Codul rosu.Toate drumurile din judetul Constanta au fost inchise, sute de localitati din tara sunt izolate si zeci de drumuri blocate

Zeci de drumuri din tara sunt inchise si sute de trenuri au fost anulate, joi, din cauza conditiilor meteo. in total, opt oameni au murit in aceste zile din cauza frigului. Autoritatile au decis ca din cauza conditiilor meteo cursurile sa fie suspendate in unitatile de invatamant din Bucuresti si din 14 judete.

Romania dupa Codul rosu.Aproape toate drumurile din judetul Constanta au fost inchise, sute de localitati din tara sunt izolate si zeci de drumuri blocate

Zeci de drumuri din tara sunt inchise si sute de trenuri au fost anulate, joi, din cauza conditiilor meteo. in total, opt oameni au murit in aceste zile din cauza frigului. Autoritatile au decis ca din cauza conditiilor meteo cursurile sa fie suspendate in unitatile de invatamant din Bucuresti si din 14 judete.

Codul rosu a marcat o premiera.

Premiera nedorita in Romania: sase judete din sud-estul Romaniei au fost ieri sub avertizarea de cod rosu de viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. Este vorba de Braila, Buzau, Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea. Acest lucru inseamna intensificari ale vantului de peste 85 km/ora, ninsoare abundenta, zapada viscolita si troienita, vizibilitate zero. Alte 24 de judete au fost sub cod portocaliu sau galben. Pentru judetele in care s-a emis avertizare de cod rosu, .

UPDATE. Ponta instituie stare de alerta in toate cele sapte judete aflate sub cod rosu.

UPDATE: Vom decide extinderea starii de alerta si in judetele afectate de cod rosu, nu se restrang drepturile cetatenesti si nici alocari financiare, ci este vorba de sprijin, a anuntat premierul Victor Ponta, in cadrul sedintei Comandamentului de iarna. Astfel, starea de alerta se extinde asupra judetelor Constanta, Calarasi, Ialomita si Tulcea. Celelalte trei judete aflate in stare de alerta sunt: Galati, Braila si Buzau. --- Premierul Victor Ponta a anuntat, in cadrul sedintei de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )