Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Ponta instituie stare de alerta in toate cele sapte judete aflate sub cod rosu.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Ponta instituie stare de alerta in toate cele sapte judete aflate sub cod rosu.

UPDATE: Vom decide extinderea starii de alerta si in judetele afectate de cod rosu, nu se restrang drepturile cetatenesti si nici alocari financiare, ci este vorba de sprijin, a anuntat premierul Victor Ponta, in cadrul sedintei Comandamentului de iarna. Astfel, starea de alerta se extinde asupra judetelor Constanta, Calarasi, Ialomita si Tulcea. Celelalte trei judete aflate in stare de alerta sunt: Galati, Braila si Buzau. --- Premierul Victor Ponta a anuntat, in cadrul sedintei de . continuă pe România Liberă

UPDATE. Ponta instituie stare de alerta si in Constanta, Calarasi, Ialomita si Tulcea.

UPDATE: Vom decide extinderea starii de alerta si in judetele afectate de cod rosu, nu se restrang drepturile cetatenesti si nici alocari financiare, ci este vorba de sprijin, a anuntat premierul Victor Ponta, in cadrul sedintei Comandamentului de iarna. Astfel, starea de alerta se extinde asupra judetelor Constanta, Calarasi, Ialomita si Tulcea. Luni, autoritatile au instituit starea de alerta in judetele Buzau, Braila si Vrancea. Codul rosu a fost instituit in Braila, Buzau, Ialomita, .

UPDATE. Ponta instituie stare de alerta si in Constanta, Calarasi, Ialomita si Tulcea. ...

UPDATE: Ministerulde interne a suplimentat efectivele care actioneaza in zonele afectate de viscol si zapada. Astfel, conform ministrului interimar de Interne, Gabriel Oprea, de la momentul instituirii Codului Rosu avem in teren peste 9. 000 de oameni, adica 5. 451 politisti, 3. 281 pompieri, 288 jandarmi si 27 de la Politia de Frontiera. Mentinem pregatiti alti peste 14. 400 de angajati ai MAI, iar daca situatia o va impune, vom alerta aceste forte in orele urmatoare. In cursul noptii trecute .

Guvernul instituie stare de alerta in judetele Buzau, Vrancea si Braila

Guvernul a instituit stare de alerta in judetele Buzau, Vrancea si Braila, a anuntat luni premierul Victor Ponta, intr-un comandament de urgenta reunit la Palatul Victoria.

VIDEO Guvernul instituie stare de alerta in alte 4 judete: Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea

Guvernul a instituit stare de alerta in judetele Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea, ca urmare a avertizarii Cod Rosu de ninsoare si viscol emise de Administratia Nationala de Meteorologie. Decizia a fost luata in cadrul comandamentului de iarna reunit miercuri la Palatul Victoria. In alte trei judete - Buzau, Vrancea si Braila - starea de alerta a fost instituita luni.

UPDATE. Ponta a ajuns la Centrul de comanda al MAI.

Premierul Victor Ponta a fost, la ora 22. 00, impreuna cu vicepremierul Gabriel Oprea, la centrul de comanda de la Ministerul de Interne, iar la ora 22. 30 va fi cu ministrul Apararii, Mircea Dusa, la centrul de comanda de la Ministerul Apararii. Citeste si: Nou cod portocaliu de viscol pentru Capitala si 14 judete din sud-est, cod galben in alte 11 judete din centrul tarii Situatia actualizata a interventiilor militarilor in zonele afectate de viscol si ninsori In zonele supuse codurilor de .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )