Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Ponta a ajuns la Centrul de comanda al MAI.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Ponta a ajuns la Centrul de comanda al MAI.

Premierul Victor Ponta a fost, la ora 22. 00, impreuna cu vicepremierul Gabriel Oprea, la centrul de comanda de la Ministerul de Interne, iar la ora 22. 30 va fi cu ministrul Apararii, Mircea Dusa, la centrul de comanda de la Ministerul Apararii. Citeste si: Nou cod portocaliu de viscol pentru Capitala si 14 judete din sud-est, cod galben in alte 11 judete din centrul tarii Situatia actualizata a interventiilor militarilor in zonele afectate de viscol si ninsori In zonele supuse codurilor de . continuă pe România Liberă

Ponta merge la centrele de comanda MAI si MApN.

Premierul Victor Ponta se va afla, la ora 22. 00, impreuna cu vicepremierul Gabriel Oprea, la centrul de comanda de la Ministerul de Interne, iar la ora 22. 30 va fi cu ministrul Apararii, Mircea Dusa, la centrul de comanda de la Ministerul Apararii. Citeste si: Nou cod portocaliu de viscol pentru Capitala si 14 judete din sud-est, cod galben in alte 11 judete din centrul tarii Situatia actualizata a interventiilor militarilor in zonele afectate de viscol si ninsori In zonele supuse codurilor .

Premierul Victor Ponta, la baschet, in timp ce era instituit codul rosu de viscol (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a mers, duminica, sa joace baschet alaturi de pierteni. Exact in timpul meciului, meteorologii au emis cod rosu de viscol epntru trei judete, relateazaB1 TV. in timp ce jumatate din .

Premierul Victor Ponta juca baschet duminica, in timp ce se instituia codul rosu

Reporterii postului Realitatea TV l-au surprins pe premierul Victor Ponta iesind de la sala de sport, unde in jurul pranzului a jucat un meci de baschet.

VIDEO Premierul Victor Ponta juca baschet duminica, in timp ce se instituia codul rosu

Reporterii postului Realitatea TV l-au surprins pe premierul Victor Ponta iesind de la sala de sport, unde in jurul pranzului a jucat un meci de baschet.

Robert Turcescu: Aura murea, Ponta chefuia. Unde se afla premierul in momentul accidentului aviatic din Apuseni

Jurnalistul Robert Turcescu a realizat o invetigatie, publicata pe blogul sau personal, pentru a afla unde era premierul Victor Ponta in momentul accidentului aviatic din Muntii Apuseni in care doua persoane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )