Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Guvernul instituie stare de alerta in alte 4 judete: Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Guvernul instituie stare de alerta in alte 4 judete: Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea

Guvernul a instituit stare de alerta in judetele Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea, ca urmare a avertizarii Cod Rosu de ninsoare si viscol emise de Administratia Nationala de Meteorologie. Decizia a fost luata in cadrul comandamentului de iarna reunit miercuri la Palatul Victoria. In alte trei judete - Buzau, Vrancea si Braila - starea de alerta a fost instituita luni. continuă pe Hotnews

Guvernul instituie stare de alerta in judetele Buzau, Vrancea si Braila

Guvernul a instituit stare de alerta in judetele Buzau, Vrancea si Braila, a anuntat luni premierul Victor Ponta, intr-un comandament de urgenta reunit la Palatul Victoria.

UPDATE. Ponta instituie stare de alerta in toate cele sapte judete aflate sub cod rosu.

UPDATE: Vom decide extinderea starii de alerta si in judetele afectate de cod rosu, nu se restrang drepturile cetatenesti si nici alocari financiare, ci este vorba de sprijin, a anuntat premierul Victor Ponta, in cadrul sedintei Comandamentului de iarna. Astfel, starea de alerta se extinde asupra judetelor Constanta, Calarasi, Ialomita si Tulcea. Celelalte trei judete aflate in stare de alerta sunt: Galati, Braila si Buzau. --- Premierul Victor Ponta a anuntat, in cadrul sedintei de .

STARE DE ALERTA in alte patru judete. Autoritatile pot lua ORICE MASURI pentru prevenirea si inlaturarea pericolelor

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dupa-amiaza, cod rosu de ninsori si viscol pentru judetele Buzau, Calarasi, Braila, Ialomita, Constanta si Tulcea, de la ora 15. 00 pana la.

UPDATE. Ponta instituie stare de alerta si in Constanta, Calarasi, Ialomita si Tulcea.

UPDATE: Vom decide extinderea starii de alerta si in judetele afectate de cod rosu, nu se restrang drepturile cetatenesti si nici alocari financiare, ci este vorba de sprijin, a anuntat premierul Victor Ponta, in cadrul sedintei Comandamentului de iarna. Astfel, starea de alerta se extinde asupra judetelor Constanta, Calarasi, Ialomita si Tulcea. Luni, autoritatile au instituit starea de alerta in judetele Buzau, Braila si Vrancea. Codul rosu a fost instituit in Braila, Buzau, Ialomita, .

UPDATE. Ponta instituie stare de alerta si in Constanta, Calarasi, Ialomita si Tulcea. ...

UPDATE: Ministerulde interne a suplimentat efectivele care actioneaza in zonele afectate de viscol si zapada. Astfel, conform ministrului interimar de Interne, Gabriel Oprea, de la momentul instituirii Codului Rosu avem in teren peste 9. 000 de oameni, adica 5. 451 politisti, 3. 281 pompieri, 288 jandarmi si 27 de la Politia de Frontiera. Mentinem pregatiti alti peste 14. 400 de angajati ai MAI, iar daca situatia o va impune, vom alerta aceste forte in orele urmatoare. In cursul noptii trecute .

Cod portocaliu de VISCOL pentru 28 de ore, in Bucuresti si alte 19 judete. Iata sfaturile ANM

Meteorologii au anuntat cod portocaliu de viscol, de joi, in Capitala si alte 19 judete. Specialistii ANM prognozeaza ninsori abundente, troiene de zapada de 2-3 metri si viscol de peste 80 km pe.

Ponta: STARE DE ALERTA in 3 judete. Ce masuri iau autoritatile in acest caz

Update 16. 35 - Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca a fost nevoie de aceasta masura de stare de alerta in Vrancea, Buzau si Braila, pentru a exista o comanda unica a operatiunilor de deblocare.

STARE DE ALERTA in 3 judete. Autoritatile pot lua ORICE MASURI pentru prevenirea si inlaturarea pericolelor

Membrii comandamentului de urgenta au decis, luni, sa declare starea de alerta in judetele Buzau, Braila si Vrancea. Premierul Victor Ponta a declarat ca peste 10. 000 de oameni sunt pe teren, ajutand la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )