Libnet.ro
UNICEF

20:00

Constanta: Profesor universitar, trimis in judecata pentru mita

România Liberă România Liberă,
Constanta: Profesor universitar, trimis in judecata pentru mita

Profesorul universitar Gheorghe Taralunga de la Universitatea Ovidius din Constanta, care a fost arestat dupa a fost prins in flagrant in timp ce primea 200 de euro mita de la un student, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Directorul Sucursalei Imprimeria Oltenia, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Gheorghita Stefan, directorul Sucursalei Imprimeria Oltenia, dar si seful Compartimentului de Contabilitate, Ionica-Flori-Popa Florea, au fost trimisi in judecata de procurorii DNA-Craiova pentru comiterea infractiunii de abuz in serviciu.

Directorul Imprimeria Oltenia, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Directorul Sucursale Imprimeria Oltenia din cadrul Companiei Nationale a Imprimeriilor ,,Coresi SA, Cosmin Gheorghita, si seful Compartimentului de contabilitatea, Ionica-Flori Popa-Florea, au fost trimisi in judecata de catre procurorii anticoruptie pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Profesorul-colonel de la Universitatea Ovidius, trimis in judecata de DNA pentru 11 infractiuni de luare de mita

Fostul decan al Facultatii de Farmacie de la Universitatea Ovidius din Constanta a fost trimis in judecata de procurorii DNA. Profesorul universitar doctor Gheorghe Taralunga, colonel in rezerva, este acuzat de 11 infractiuni de luare de mita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )