Libnet.ro
UNICEF

06:00

Constructia gazoductului South Stream a fost amanata pentru inceputul anului 2013

B1 B1,
Constructia gazoductului South Stream a fost amanata pentru inceputul anului 2013

Constructia gazoductului South Stream a fost amanata deoarece portiunea maritima a acestuia nu va putea fi inceputa decat in 2013. South Stream a fost lansat, vineri, de catre gigantul de gaze Gazprom,. continuă pe B1

Vladimir Putin a lansat constructia gazoductului South Stream, care va aproviziona Europa ocolind Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a lansat oficial vineri, la malul Marii Negre, lucrarile de constructie a gazoductului South Stream, care vor permite Moscovei sa livreze gaze naturale Uniunii Europene ocolind Ucraina, scrie AFP.

Rusia incepe constructia gazoductului South Stream

Compania rusa Gazprom demareaza astazi, in prezenta presedintelui rus, Vladimir Putin, lucrarile de constructie a gazoductului South Stream, destinat sa livreze Uniunii Europene gaze naturale din Rusia prin Marea Neagra, ocolind Ucraina, transmite AFP, potrivit surselor de presa.

Rusia lanseaza constructia gazoductului South Stream

Gigantul rus Gazprom demareaza vineri, in prezenta presedintelui rus, Vladimir Putin, lucrarile de constructie a gazoductului South Stream, destinat sa livreze Uniunii Europene gaze naturale din Rusia prin Marea Neagra, ocolind Ucraina, transmite AFP. In ceea ce priveste proiectul Nabucco insa, grupul energetic RWE Germania)negociaza iesireadin proiectul conductei Nabucco, miscarea reprezentand o noua lovitura data planului de a pune capat dependentei Europei de Vest de gazul rusesc.

Gazprom a inceput constructia gazoductului South Stream.

Grupul rus Gazprom a inceput vineri, in prezenta presedintelui rus, Vladimir Putin, lucrarile de constructie la gazoductul South Stream, care ar trebui sa aprovizioneze Europa de Sud cu gaze naturale din Rusia, ocolind Ucraina, si rivalizeaza cu proiectul european Nabucco, potrivit Mediafax. Gazprom a invitat peste 100 de jurnalisti si oficiali in apropierea statiunii Anapa, de pe malul Marii Negre, pentru a asista la starul lucrarilor, potrivit AFP. Proiectul de 2. 380 de kilometri, ale carui .

Constructia gazoductului South Stream, demarata in Rusia

Rusii de la Gazprom vor debuta, vineri, in prezenta presedintelui rus, Vladimir Putin, constructia gazoductului South Stream, menit sa livreze gaze naturale catre UE prin Marea Neagra. Vladimir Putin,.

Putin a lansat lucrarile de constructie a gazoductului South Stream

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a lansat oficial astazi, la malul Marii Negre, lucrarile de constructie a gazoductului South Stream, care vor permite Moscovei sa livreze gaze naturale Uniunii Europene ocolind Ucraina, transmite AFP.

Putin: South Stream si Nord Stream vor garanta aprovizionarea Europei cu gaz rusesc.

Proiectele conductelor South Stream si Nord Stream vor garanta aprovizionarea cu gaz rusesc a principalilor consumatori din Europa, a declarat, vineri, presedintele rus Vladimir Putin la ceremonia de incepere a constructiei conductei South Stream, transmite Interfax, citat de Agerpres. Astazi, lansam unul din cele mai mari proiecte de infrastructura, constructia unei conducte de gaze de-a lungul Marii Negre. Impreuna cu Nord Stream, un sistem similar din Marea Baltica, South Stream va permite .

CAB: Judecarea contestatiei lui Nelu Iordache, amanata pentru 14 decembrie

Judecarea contestatiei lui Nelu Iordache la decizia arestarii preventive in dosarul in care este cercetat pentru deturnarea a 25 de milioane de lei din fonduri europene a fost amanata, vineri, pentru 14 decembrie,.

Discutia de eliberare din inchisoare a generalului Stanculescu, AMANATA pentru 4 ianuarie.

Judecatoria Ilfov a amanat, pentru 4 ianuarie 2013, discutarea cererii fostului general Athanasie Victor Stanculescu de eliberare din inchisoare, intrucat nu s-au prezentat avocatii condamnatului, informeaza Mediafax. Victor Atanasie Stanculescu 84 de ani) a solicitat instantei intreruperea executarii pedepsei de 15 ani de inchisoare data in dosarul privind revolutia din 89 de la Timisoara, motivand ca sufera de mai multe boli ce nu pot fi tratate in penitenciar. La un termen anterior, .

Contestatia lui Nelu Iordache la decizia arestarii preventive, AMANATA pentru 14 decembrie.

UPDATE: Curtea de Apel Bucuresti a amanat, vineri, pentru 14 decembrie judecarea contestatiei lui Nelu Iordache la decizia arestarii preventive in dosarul in care este cercetat pentru deturnarea a 25 de milioane de lei din banii alocati pentru construirea autostrazii Nadlac-Arad, informeaza Mediafax. Instanta trebuia sa judece vineri recursul omului de afaceri Nelu Iordache, patronul firmei Romstrade, la decizia de arestare preventiva pentru 29 de zile dispusa de Tribunalul Bucuresti in 2 .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )