Libnet.ro
UNICEF

08:00

Consultatii stomatologice si detartraje gratuite in 400 de cabinete din tara.

România Liberă România Liberă,
Consultatii stomatologice si detartraje gratuite in 400 de cabinete din tara.

Peste 400 de cabinete medicale din toata tara vor oferi anul acesta consultatii stomatologice gratuite romanilor in cadrul campaniei Zambeste Romania. Campania, aflata la a treia editie, apare in contextul statisticilor alarmante cu privire la sanatatea orala in randul populatiei din Romania. Aproape 80% dintre romani sufera de carii, placa bacteriana, tartru, probleme gingivale sau alte afectiuni dentare din cauza igienei precare. Cu toate acestea, romanii nu merg la medicul stomatolog: 28% . continuă pe România Liberă

Rusia se asteapta ca 70 de miliarde de dolari sa plece din tara, in trei luni.

Rusia se asteapta ca investitorii sa scoata din tara bani si bunuri in valoare de peste 70 de miliarde de dolari, in urmatoarele trei luni ale anului, anunta BBC. Acesta este semnul ca investitorii sunt nervosi din cauza sanctiunilor impuse Rusiei din cauza situatiei din Ucraina. Andrei Klepach, secretar de stat in Ministerul Economiei de la Moscova a avertizat asupra riscului stagnarii cresterii economice si a cresterii inflatiei. Acesta a declarat ca se asteapta la in primul semestru sa se .

Vor mai intra doua-trei nume mari pe piata de retail din tara noastra, in urmatorii ani

Andrei Bojita, directorul companiei Romanian Business Consult RBC), ne-a oferit un interviu in care a abordat probleme cu care se confrunta piata de retail din tara noastra, precum si societatea pe care o conduce.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )