Libnet.ro
UNICEF

20:00

Consumul de ciocolata, direct proportional cu sansa de a castiga un premiu Nobel

Adevărul Adevărul,
Consumul de ciocolata, direct proportional cu sansa de a castiga un premiu Nobel

Cantitatea de ciocolata consumata intr-o tara este direct proportionala cu numarul laureatilor Nobel. Legatura surprinzatoare a fost facuta de omul de stiinta Franz H. Messerli si publicata in revista The New England Journal of Medicine. continuă pe Adevărul

Studiu: Numarul de laureati Nobel, direct proportional cu consumul de ciocolata intr-o tara

Numarul laureatilor premiului Nobel ar fi direct proportional cu consumul de ciocolata dintr-o tara, sustine omul de stiinta american Franz H. Messerli intr-un studiu publicat pe site-ul revistei The New.

Numarul de premii Nobel dintr-o tara - direct proportional cu CONSUMUL DE CIOCOLATA.

Cu cat consumul de ciocolata este mai mare pe cap de locuitor intr-o tara, cu atat sunt mai multe sansele ca natiunea respectiva sa aiba laureati ai premiilor Nobel, este concluzia unui studiu publicat joi de revista americana New England Journal of Medicine si citat de AFP, potrivit Mediafax. Flavonoizii, substante antioxidante care se gasesc, printre altele, in boabele de cacao, ceaiul verde si vinul rosu, reduc riscul de dementa si amelioreaza functiile mintale ale persoanelor in varsta, .

Numarul de laureati Nobel, direct proportional cu consumul de ciocolata intr-o tara-studiu.

Cu cat consumul de ciocolata intr-o tara este mai mare, cu atat numarul laureatilor premiului Nobel este mai ridicat, o astfel de legatura fiind descoperita de omul de stiinta american Franz H. Messerli, care lucreaza la un spital din New York. Rezultatele studiului sau au fost publicate pe site-ul prestigioasei reviste The New England Journal of Medicine NEJM), potrivit Agerpres. Ideea de a efectua o astfel de cercetare mi-a venit atunci cand ma aflat intr-un hotel din Kathmandu si ma .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )