Libnet.ro
UNICEF

13:30

Consumul de sucuri si nectaruri naturale, din nou pe crestere pentru prima data dupa 2009

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Consumul de sucuri si nectaruri naturale, din nou pe crestere pentru prima data dupa 2009

Consumul de suc si nectar de fructe a inregistrat o revenire pe piata locala, pentru prima data din anul 2009, arata datele Asociatiei Europene a Producatorilor de Sucuri de Fructe. continuă pe Wall-Street Ro

ANRE a majorat din nou preturile pentru benzina si motorina

Agentia pentru Reglementare in Energetica a anuntat marti, 6 septembrie, preturile-plafon la produsele petroliere pentru urmatoarele doua saptamani. Atat la benzina, cat si la motorina, preturile au fost majorate din nou.

Kendall Jenner si Harry Styles formeaza din nou un cuplu

Kendall Jenner si Harry Styles formeaza din nou un cuplu. Cei doi au fost zariti iesind impreuna in oras, incercand sa reinvie idila de la inceputul acestui an. Iata ce spun apropiatii lor.

inca o interventie esuata a SMURD: Un elicopter nu poate ateriza intr-o zona greu accesibila din muntii Fagaras pentru a prelua un turist cu grave probleme digestive (VIDEO)

Un elicopter SMURD nu poate interveni intr-o zona greu accesibila din muntii Fagaras pentru a prelua un turist cu probleme digestive grave. Barbatul se afla intr-o drumetie cand i s-a facut.

[P] Tehnologia Machine-to-Machine, motor de crestere pentru afaceri

Ce au in comun o companie de transport, un antreprenor care vrea sa vanda snacksuri prin intermediul automatelor, un furnizor de utilitati si patronul unei firme de publicitate, de exemplu? Desi nu e un raspuns evident, acesta este: reduceri ale costurilor generate de folosirea unor solutii de tip Machine-to-Machine M2M). Piata globala a aplicatiilor si serviciilor M2M va depasi 35 de miliarde de dolari pana in 2020, potrivit unui raport realizat de Market and Markets, care releva ca printre principalii vectori de crestere ai acestui segment sunt migratia de la 3G la 4G, si standardizarea IPv6 la nivel international.

Trump socheaza din nou: Putin e un lider mai bun ca Obama

Candidatul republicanilor pentru presedintia SUA Donal Trump pare sa fie un sustinator al lui Vladimir Putin. in ultimul sau discurs la un forum televizat, acesta a declarat ca presedintele Rusiei.

Ghidul Programului Diaspora Start-Up, lansat in consultare publica: 30 milioane de euro din bani europeni pentru romanii din diaspora care vor sa deschida o afacere in tara

Ministerul Fondurilor Europene, impreuna cu Ministerul Afacerilor Externe, prin Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni, anunta lansarea in consultare publica a Ghidului Programului Diaspora Start-Up. Finantarea, in valoare de 30 milioane euro, este realizata prin Programul Operational Capital Uman POCU) 2014-2020 si are ca obiectiv stimularea antreprenoriatului in randul cetatenilor romani din diaspora si a celor recent reintorsi in tara, anunta Ministerul Fondurilor Europene, intr-un comunicat.

Madalin Voicu, mahnit din cauza campaniei pentru Cumintenia Pamantului. Mi se pare aproape o bisnitareala

Parlamentarii din Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor au adoptat, marti, un amendament la OUG 10/2016 privind achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului, potrivit caruia Guvernul va.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )