Libnet.ro
UNICEF

15:00

Trump socheaza din nou: Putin e un lider mai bun ca Obama

B1 B1,
Trump socheaza din nou: Putin e un lider mai bun ca Obama

Candidatul republicanilor pentru presedintia SUA Donal Trump pare sa fie un sustinator al lui Vladimir Putin. in ultimul sau discurs la un forum televizat, acesta a declarat ca presedintele Rusiei. continuă pe B1

Alegeri SUA 2016. Donald Trump sustine ca Vladimir Putin este un lider mai bun decat Barack Obama

Republicanul Donald Trump a declarat miercuri seara ca presedintele rus Vladimir Putin este un lider mult mai bun prin comparatie cu presedintele american Barack Obama. Declaratia controversata a miliardarului republican a avut loc in cadrul unui forum televizat cu democrata Hillary Clinton, insa nu este prima data cand acesta lauda stilul de conducere impus de Vladimir Putin, scrie DPA.

VIDEO. Putin este un lider mai bun decat Obama, spune Donald Trump

Controversatul candidat republican la presedintia SUA, Donald Trump, l-a laudat, din nou, miercuri, pe presedintele rus Vladimir Putin, la o dezbatere pe teme de aparare, la care a participat si contracandidata sa, Hillary Clinton, relateaza BBC.

VIDEO. Donald Trump: Putin este un lider mai bun decat Obama

Controversatul candidat republican la presedintia SUA, Donald Trump, l-a laudat, din nou, miercuri, pe presedintele rus Vladimir Putin, la o dezbatere pe teme de aparare, la care a participat si contracandidata sa, Hillary Clinton, relateaza BBC.

Donald Trump starneste noi controverse cu o afirmatie despre Vladimir Putin

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump, l-a laudat miercuri pe presedintele rus Vladimir Putin, despre care a afirmat ca este un lider mai bun decat presedintele american.

Presedintele din Filipine socheaza din nou: Va voi scobi pieptul, voi lua otet si sare si va voi manca de vii. Nu glumesc

Presedintele statului Filipine a atras iarasi atentia presei internationale prin declaratiile foarte explicite pe care le-a facut. De aceasta data el a descris cum se va razbuna pe teroristii care au provocat.

Unde instalezi un router pentru cel mai bun semnal

Daca ai probleme cu acoperirea Wi-Fi, ar fi bine sa inveti cateva reguli pentru a sti unde instalezi un router pentru cel mai bun semnal. Nu cred ca exista o variatie de preturi la fel de mare ca la router in prea multe alte domenii. Exista un router cu mai putin de 100 lei si [].

Simona Halep, dupa eliminarea de la US Open: Cel mai bun meci pe care l-am jucat vreodata impotriva Serenei. Am simtit ca sunt foarte aproape si am sanse sa castig

Serena Williams a fost pusa la incercare de Simona Halep, romanca afisand un joc excelent in fata jucatoarei cu cele mai multe victorii in meciurile de Grand Slam. Intr-o partida in care liderul mondial a reusit 18 asi, replica Simonei din setul doi a fost pe masura. In setul decisiv, Halep a coborat nivelul si s-a recunoscut invinsa dupa doua ore si 14 minute, scor 6-2, 4-6, 6-3. Simona s-a declarat multumita de jocul sau, precizand ca a fost cel mai bun meci pe care l-a jucat vreodata impotriva Serenei.

FMI vrea ca Fiscul sa negocieze legea cu multinationalele in privinta preturilor de transfer. ,,Instantele nu sunt cel mai bun loc de rezolvare a diferentelor

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) trebuie sa poata negocia intelegeri cu contribuabilii, pentru ca instantele nu sunt cel mai bun loc de rezolvare a diferentelor, arata un raport realizat de catre Fondul Monetar.

Simona Halep: A fost cel mai bun meci pe care l-am facut impotriva Serenei

Simona Halep a declarat dupa infrangerea suferita, miercuri noapte, in fata liderei mondiale in sferturile de la US Open ca acesta a fost cel mai bun meci pe care l-a facut impotriva americancei din cele noua jucate pana acum.

Kendall Jenner si Harry Styles formeaza din nou un cuplu

Kendall Jenner si Harry Styles formeaza din nou un cuplu. Cei doi au fost zariti iesind impreuna in oras, incercand sa reinvie idila de la inceputul acestui an. Iata ce spun apropiatii lor.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )