Libnet.ro
UNICEF

13:00

Contabila si casiera unei firme din Bucuresti, acuzate ca au pagubit societatea cu 2,5 milioane euro

B1 B1,
Contabila si casiera unei firme din Bucuresti, acuzate ca au pagubit societatea cu 2,5 milioane euro

Contabila sefa si casiera unei firme de distributie rechizite pentru scoli si gradinite din Capitala sunt acuzate de catre politistii Serviciului de Investigarea Fraudelor ca ar fi prejucdiciat societatea cu. continuă pe B1

Contabila sefa si casiera sa, acuzate ca au pagubit cu 2,5 milioane de euro o firma de distributie rechizite din Capitala

Contabila sefa si casiera unei firme care se ocupa cu distributia de rechizite pentru scoli si gradinite sunt acuzate de politistii bucuresteni ca ar fi prejudiciat societatea, din 2009 pana in 2013, cu 2,5 milioane de euro. Cele doua sunt cercetate pentru delapidare in fals si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Locul BLESTEMAT din Bucuresti. Aici au murit sute de oameni si nimeni nu isi explica de ce. Cred ca e pedeapsa din Lumea de Dincolo

Chiar si cei mai putin superstitiosi dintre noi nu raman indiferenti atunci cand aud astfel de intamplari petrecute in locuri, pe care poate le-am frecventat. Astfel, istoria lacurilor blestemate din.

Viceprimarul unei comune din judetul Galati, la un pas sa fie batut de trei ciobani

Protest cu scandal in fata primariei din comuna Varlezi, din judetul Galati. Trei ciobani si-au adus oile in fata institutiei, nemultumiti de faptul ca nu mai au pasuni pentru animale. Nervii si-au spus.

Seful Departamentului de Lupta Anti-Frauda, Claudiu Constantin Dumitrescu, propus la conducerea unei sectii din DNA

Seful DLAF, Claudiu Constantin Dumitrescu, a fost propus de ministrul Justitiei pentru functia de procuror sef al Sectiei de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie din DNA si va sustine in 3 iulie interviul in fata membrilor Sectiei pentru procurori a CSM, informeaza Mediafax.

Seful DLAF, Claudiu Constantin Dumitrescu, propus la conducerea unei sectii din DNA.

Seful DLAF, Claudiu Constantin Dumitrescu, a fost propus de ministrul Justitiei pentru functia de procuror sef al Sectiei de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie din DNA si va sustine, in 3 iulie, interviul in fata membrilor Sectiei pentru procurori a CSM, transmite Mediafax. Dumitrescu este detasat de la Directia Nationala Anticoruptie DNA) la conducerea Departamentul de Lupta Anti-Frauda DLAF), pozitie ocupata din august 2010. Pana la detasarea in DLAF, el a fost .

Ponta si Tony Blair au cinat impreuna la un restaurant din Bucuresti

Premierul Victor Ponta si fostul prim-ministru britanic Tony Blair au cinat impreuna, ieri seara, la restaurant din Capitala, transmit sursele de presa.

Recapitalizarea unei banci din fonduri de urgenta UE, posibila doar daca statul nu ar face fata

Tarile din zona euro vor putea solicita sprijin direct de la fondurile de urgenta ale Uniunii Europene UE) pentru bancile aflate in dificultate numai daca o interventie la nivel national ar reprezenta un risc pentru solvabilitatea statului, relateaza sursele de presa potrivit unui raport al Comisiei Europene CE).

Recapitalizarea unei banci din fonduri de urgenta UE, posibila doar daca statul nu ar face fata

Tarile din zona euro vor putea solicita sprijin direct de la fondurile de urgenta ale UE pentru bancile aflate in dificultate numai daca o interventie la nivel national ar reprezenta un risc pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )