Libnet.ro
UNICEF

06:30

Continua audierile in Dosarul Mineriadei. Miron Cozma, la Parchetul General: Sunt vicitima la CEDO si inculpat aici

Hotnews Hotnews,
 Continua audierile in Dosarul Mineriadei. Miron Cozma, la Parchetul General: Sunt vicitima la CEDO si inculpat aici

Miron Cozma este audiat vineri de procurorii militari in Dosarul Mineriada din 13 - 15 iunie 1990 , in care este acuzat, alaturi de Ion Iliescu, Virgil Magureanu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu si Adrian Sarbu, de infractiuni contra umanitatii. La intrarea in Parchetul general, Miron Cozma a intrebat cum se poate sa fie inculpat in acest dosar, avand in vedere ca victima la CEDO. continuă pe Hotnews

Miron Cozma, audiat ca inculpat, la Parchetul General, in dosarul Mineriadei: Sunt victima la CEDO si inculpat aici. Procurorii stiu ca nu au ce sa-mi faca

Fostul lider al minerilor, Miron Cozma, s-a prezentat in dimineata zilei de vineri la Parchetul General fiind citat in dosarul Mineriadei. Acesta a oferit mai multe declaratii in fata jurnalistilor, spunand ca situatia este incredibila din punctul sau de vedere. Motivul ar fi chiar procurorii pentru faptul ca ei ar fi anchetat cazul si in 1990, dupa Mineriade.

Miron Cozma, audiat la Parchetul General in dosarul Mineriadei

Miron Cozma a ajuns azi dimineata la Parchetul General pentru a fi audiat in dosarul Mineriadei, in care este urmarit penal pentru infractiuni contra umanitatii.

Miron COZMA, audiat in Dosarul MINERIADEI: Sunt VICTIMA la CEDO si inculpat aici. Cum este POSIBIL? (VIDEO)

Miron Cozma s-a prezentat, vineri dimineata, la Parchetul General, pentru a fi audiat in Dosarul Mineriadei. in acest caz, el este inculpat pentru infractiuni contra umanitatii, alaturi de alte.

Miron Cozma, audiat la Parchetul instantei supreme in dosarul Mineriadei

Miron Cozma a ajuns vineri dimineata la Parchetul instantei supreme pentru a fi audiat in dosarul Mineriadei, in care este urmarit penal pentru infractiuni contra umanitatii.

Victor Ciorbea, audiat ca martor in dosarul Mineriadei

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a fost audiat ca martor la Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in dosarul Mineriadei. Procurorii militari i-au pus sub acuzare pentru infractiuni impotriva umanitati pe Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Magureanu si Miron Cozma, iar Victor Ciorbea este martor.

Miron COZMA a REFUZAT sa semneze actul de INCULPARE in Dosarul Mineriadei

Miron Cozma a fost audiat vreme de cinci ore in Dosarul Mineriadei. El a refuzat sa semneze actul prin care i s-a adus la cunostinta faptul ca are calitatea de inculpat in dosar, informeaza.

Scriitorul Andrei Plesu a fost audiat ca martor, la Parchetul General, in dosarul Mineriadei: Lucrurile se decideau intr-un cerc restrans, nu se luau direct in Guvern

Andrei Plesu s-a prezentat joi dimineata la Parchetul General, fiind citat de procurorii militari ca martor in dosarul Mineriadei. La sosirea la Parchet, el a oferit mai multe declaratii in fata jurnalistilor .

Andrei Plesu da explicatii ca martor, la Parchetul General, in dosarul Mineriadei. Fostul sef de cabinet din 1990, Adrian Sarbu, audiat in acelasi dosar

Andrei Plesu s-a prezentat joi dimineata la Parchetul General, fiind citat de procurorii militari ca martor in dosarul Mineriadei. La sosirea la Parchet, el a oferit mai multe declaratii in fata jurnalistilor .

Scriitorul Andrei Plesu si omul de afaceri Adrian Sarbu, audiati in dosarul Mineriadei

Scriitorul Andrei Plesu s-a prezentat, joi, la Parchetul General pentru a fi audiat ca martor in dosarul Mineriadei, el fiind ministru al Culturii in iunie 1990. Tot joi, este audiat si Adrian Sarbu, inculpat in dosarul Mineriadei, alaturi de alte 17.

Scriitorul Andrei Plesu si omul de afaceri Adrian Sarbu, audiati in dosarul Mineriadei

Scriitorul Andrei Plesu s-a prezentat, joi, la Parchetul General pentru a fi audiat ca martor in dosarul Mineriadei, el fiind ministru al Culturii in iunie 1990. Tot joi, este audiat si Adrian Sarbu, inculpat in dosarul Mineriadei, alaturi de alte 17 persoane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )