Libnet.ro
UNICEF

17:30

Contract de 66,8 mil. euro pentru Sistemul de Fascicul Gamma din cadrul proiectului ELI-NP. Aplicatii: tratarea cancerului si a deseurilor radioactive

Adevărul Adevărul,
Contract de 66,8 mil. euro pentru Sistemul de Fascicul Gamma din cadrul proiectului ELI-NP. Aplicatii: tratarea cancerului si a deseurilor radioactive

Institutul de Fizica si Inginerie Nucleara IFIN) Horia Hulubei a semnat miercuri, la Roma, cu consortiul condus de Istituto Nazionale di Fisica Nucleare din Italia un contract de 66,8 milioane euro pentru constructia infrastructurii de cercetare aferenta dezvoltarii laserului de la Magurele, adica Sistemul de Fascicul Gamma. continuă pe Adevărul

Costul infrastructurii de cercetare a proiectului laserului de la Magurele se ridica la aproape 70 mil. euro

Institutul National de Cercetare Horia Hulubei va semna miercuri, la Roma, cu consortiul condus de Istituto Nazionale di Fisica Nucleare din Italia un contract de 66,8 milioane euro pentru constructia infrastructurii de.

Un fermier din Giurgiu pune pe lista o investitie de 1,5 mil. euro intr-o ferma de 500 de capre

Familia Micu detine in judetul Giurgiu o ferma cu 250 de capre si intentioneaza sa acceseze anul acesta fonduri europene in valoare de 1,5 milioane de euro pentru a-si extinde efectivul la 500 de capete.

Bilka Steel va investi 5 mil. de euro pentru industrializarea mai multor hale de pe platforma Rulmentul Brasov

Bilka Steel, unul dintre cei mai importanti producatori romani de invelitori metalice tigla metalica), a demarat un plan investitional cu finalizare in 2016 care se ridica la aproximativ 5 milioane de euro. Suma bugetata este distribuita catre.

BEI acorda Garanti Bank un imprumut de pana la 50 de milioane de euro pentru IMM-uri

Banca Europeana de Investitii BEI) acorda Garanti Bank un imprumut de pana la 50 de milioane de euro pentru finantarea intreprinderilor mici si mijlocii IMM-uri), a corporatiilor de marime medie si a institutiilor din sectorul public romanesc.

ADR: 18,85 milioane euro pentru finantarea proiectelor de reabilitare a unitatilor de invatamant

Agentia pentru Dezvoltare Regionala ADR) Centru anunta ca la nivelul Regiunii Centru sunt disponibile 18,85 milioane euro pentru finantarea proiectelor de reabilitare a unitatilor de invatamant, potrivit unui comunicat remis, astazi, redactiei.

Ce vrea Metrorex sa cumpere cu 16 mil. euro

Metrorex vrea sa cumpere energie electrica pentru perioada 1 iulie 2014 - 30 iunie 2015 printr-un contract cu o valoare estimata la 71,88 milioane lei 16 milioane euro), inclusiv TVA.

Grupul de firme Menatwork tinteste afaceri de 50 mil. euro in acest an

Grupul de firme Menatwork, producator roman si furnizor de solutii pentru constructii, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 44 milioane de euro, in crestere cu 15% fata de nivelul din 2012, iar pentru anul in curs mizeaza pe o evolutie.

Furnizorul de servicii informatice RBC a avut venituri de 15,6 mil. euro anul trecut

Romanian Business Consult RBC), un integrator local de solutii IT pentru industria de retail si alimentara, a consemnat in 2013 o cifra de afaceri de 15,6 milioane de euro, in crestere cu 6% fata de anul precedent, pe fondul extinderii bazei de.

Deichmann a vandut incaltaminte de 57 mil. euro in cele 65 de magazine

Retailerul german de incaltaminte Deichmann a deschis 11 magazine anul trecut in Romania si a inregistrat venituri brute de 251,2 milioane lei 56,8 milioane euro), in crestere cu 15,4% comparativ cu 2012, iar pentru acest an are in plan 6 deschideri.

Ministerul Agriculturii finanteaza cu 20 de mil. euro investitiile in retele telecom din zona rurala

Intreprinderile mici si mijlocii care activeaza in domeniul comunicatiilor pot depune la Ministerul Agriculturi, pana la 11 aprilie, cereri de finantare pentru dezvoltarea infrastructurii in banda larga broadband) in zonele rurale neacoperite de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )