Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce vrea Metrorex sa cumpere cu 16 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce vrea Metrorex sa cumpere cu 16 mil. euro

Metrorex vrea sa cumpere energie electrica pentru perioada 1 iulie 2014 - 30 iunie 2015 printr-un contract cu o valoare estimata la 71,88 milioane lei 16 milioane euro), inclusiv TVA. continuă pe Wall-Street Ro

Vantul loveste puternic: mii de familii au ramas fara energie electrica

Peste 1. 500 de familii din sase localitati din judetul Hunedoara au ramas fara energie electrica, in noaptea de sambata spre duminica, din cauza vantului puternic, care a rupt un copac si un stalp de iluminat, in timp ce in Harghita au fost avarii in.

Guvernul vrea sa acorde ajutoare marilor consumatori de energie electrica si gaze naturale. Principalii beneficiari: Alro, ArcelorMittal si InterAgro

Premierul Victor Ponta a anuntat la inceputul sedintei de Guvern de miercuri ca saptamana viitoare va fi aprobat un pachet de stimulare a consumatorilor industriali de energie electrica si gaze naturale. Pachetul de stimulare este legat de preturile la energie si gaze. Principalii beneficiari sunt cei care de doi ani fac presiuni constante pentru obtinerea unor astfel ajutoare din partea statului: Alro, ArcelorMittal si InterAgro. Guvernul ar urma sa aprobe aceste stimulente inainte de obtinerea avizului necesar din partea Comisiei Europene.

Deichmann a vandut incaltaminte de 57 mil. euro in cele 65 de magazine

Retailerul german de incaltaminte Deichmann a deschis 11 magazine anul trecut in Romania si a inregistrat venituri brute de 251,2 milioane lei 56,8 milioane euro), in crestere cu 15,4% comparativ cu 2012, iar pentru acest an are in plan 6 deschideri.

Dedeman vrea sa deschida minim patru magazine noi in 2014; primul va costa 13 mil. euro

Dedeman va deschide vineri al 37-lea magazin al retelei nationale, la Sibiu, in urma unei investitii de circa 13 milioane euro, si isi propune ca in acest an sa ajunga la minim 40 de unitati.

Ministerul Agriculturii finanteaza cu 20 de mil. euro investitiile in retele telecom din zona rurala

Intreprinderile mici si mijlocii care activeaza in domeniul comunicatiilor pot depune la Ministerul Agriculturi, pana la 11 aprilie, cereri de finantare pentru dezvoltarea infrastructurii in banda larga broadband) in zonele rurale neacoperite de.

Contract de 66,8 mil. euro pentru Sistemul de Fascicul Gamma din cadrul proiectului ELI-NP. Aplicatii: tratarea cancerului si a deseurilor radioactive

Institutul de Fizica si Inginerie Nucleara IFIN) Horia Hulubei a semnat miercuri, la Roma, cu consortiul condus de Istituto Nazionale di Fisica Nucleare din Italia un contract de 66,8 milioane euro pentru constructia infrastructurii de cercetare aferenta dezvoltarii laserului de la Magurele, adica Sistemul de Fascicul Gamma.

Costul infrastructurii de cercetare a proiectului laserului de la Magurele se ridica la aproape 70 mil. euro

Institutul National de Cercetare Horia Hulubei va semna miercuri, la Roma, cu consortiul condus de Istituto Nazionale di Fisica Nucleare din Italia un contract de 66,8 milioane euro pentru constructia infrastructurii de.

Grupul de firme Menatwork tinteste afaceri de 50 mil. euro in acest an

Grupul de firme Menatwork, producator roman si furnizor de solutii pentru constructii, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 44 milioane de euro, in crestere cu 15% fata de nivelul din 2012, iar pentru anul in curs mizeaza pe o evolutie.

Furnizorul de servicii informatice RBC a avut venituri de 15,6 mil. euro anul trecut

Romanian Business Consult RBC), un integrator local de solutii IT pentru industria de retail si alimentara, a consemnat in 2013 o cifra de afaceri de 15,6 milioane de euro, in crestere cu 6% fata de anul precedent, pe fondul extinderii bazei de.

Peste 11% din actiunile Teraplast, vandute la bursa in schimbul a 1,4 mil. euro

Un pachet de actiuni de 11,34% al Teraplast TRP) a fost vandut la bursa printr-un deal de 6,5 milioane lei 1,4 milioane euro), volumul de titluri fiind foarte apropiat de participatia SIF Banat-Crisana SIF1) la producatorul de sisteme in domeniul.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )