Libnet.ro
UNICEF

11:45

Contractari de aproape 23 miliarde lei pe POCU

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Contractari de aproape 23 miliarde lei pe POCU

Fondurile europene alocate prin Programul Operational Capital Uman POCU) 2014-2020 sunt printre cele mai accesate de autoritatile si companiile din tara noastra, mai ales in ultimele 12 luni marcate de pandemia Covid-19. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan: Datoriile curente ale Primariei Capitalei sunt 2,5 miliarde lei. Conturile sunt blocate din august

Datoriile curente ale Primariei Capitalei sunt 2,5 miliarde lei, iar conturile institutiei sunt poprite din luna august, astfel ca nu se pot face plati pentru investitii, a declarat Nicusor Dan intr-o conferinta de presa sustinuta joi la Primaria Capitalei. Potrivit acestuia, solutia pentru aceasta situatie este ca ANAF-ul sa reesaloneze datoriile STB, circa 200 milioane lei, incepand cu 2022, iar investitiile sa fie finantate din 2021 exclusiv din fonduri europene si credite.

BURSA DE VALORI BUCURESTI ANUNTA RECORD DE TRANZACTIONARE IN 2020: Aproape 18,3 miliarde lei, cea mai ridicata valoare din istoria bursei romanesti

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a anuntat astazi un record absolut de tranzactionare realizat in 2020, cand investitorii prezenti pe bursa romaneasca au tranzactionat instrumente financiare in valoare totala de 18,3 miliarde lei, echivalentul a 3,77 miliarde euro, cea mai ridicata valoare din istoria bursei romanesti, relateaza news. ro.

Cosmin Marinescu: Fondurile europene sunt sunt cele mai ieftine si sigure surse de finantare

Fondurile alocate prin Mecanismul de redresare si rezilienta sunt cele mai ieftine si sigure surse.

NICUSOR DAN: 2,5 miliarde lei, datoriile curente ale PMB

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca datoriile curente ale Primariei totalizeaza in prezent 2,5 miliarde de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )