Libnet.ro
UNICEF

15:30

Contradictiile din scandalul Bercea Mondial - Mircea Basescu: Cati bani a dat familia interlopului pentru eliberarea sa

B1 B1,
Contradictiile din scandalul Bercea Mondial - Mircea Basescu: Cati bani a dat familia interlopului pentru eliberarea sa

Jurnalistii de la Evenimentul Zilei au publicat un material despre scandalul Bercea Mondial - Mircea Basescu, scotand in prim plan o serie de informatii care nu sunt explicite sau care nu se potrivesc cu. continuă pe B1

Noi dezvaluiri in scandalul Bercea-GATE. Mircea Basescu admite ca a luat bani pentru fratele sau, Traian

Scandalul Bercea-Gate continua cu noi dezvaluiri. Mircea Basescu admite in fata DNA ca a luat bani pentru fratele sau Traian. in seria de stenograme, inregistrate la flagrantul organizat de DNA, apar.

Bercea despre Mircea Basescu: Vreau sa se impace copiii mei cu nasu, eu nu-l bag pe nasu

Interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a dat o declaratie joi in fata procurorilor DNA in care sustine ca tot ce stie despre sumele primite de Mircea Basescu a aflat de la televizor si din ce i-au relatat copiii lui si ca doreste ca fratele presedintelui sa dea banii inapoi si sa se impace cu familia lui.

Bercea despre Mircea Basescu: Vreau sa se impace copiii mei cu nasu`, eu nu-l bag pe nasu`

Interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a dat o declaratie joi in fata procurorilor DNA in care sustine ca tot ce stie despre sumele primite de Mircea Basescu a aflat de la televizor si din ce i-au relatat copiii lui si ca doreste ca fratele presedintelui sa dea banii inapoi si sa se impace cu familia lui.

REVISTA PRESEI: De nu te-oi face acum sa nu mai fii bun toata viata ta ii spunea, din inchisoare, fiul lui Bercea, lui Mircea Basescu

Evenimentul Zilei vorbeste despre un nou USL in varianta adaugita. Jurnalui scrie ca Bercea i-a donat 6 miliarde de lei vechi lui Traian Basescu in campania electroala din 2009. Adevarul trateaza rezultatele la evaluarea nationala. Hotnews arata cum il ameninta fiul lui Bercea Mondial din inchisoare pe Mircea Basescu. Capital vorbeste despre razboiul parapetilor care ne omoara cu zile. Gandul prezinta secretele din servieta SRI care ajung la presedinte, premier si ministri prin posta militara. Puterea trateaza schimbarea conducerii Ministerului Transporturilor.

Subiectele zilei: Famiglia lui Romeo Stavarache: Cum invartea baronul de Bacau spagile prin trusturi de presa de casa si prin seful fondurilor europene din Moldova; Scandalul Bercea Mondial. Cum isi fac clanurile turnulete si au milioane de euro, fara sa

Explicatie-soc: sefa CNA spune ca juca un rol cand a tipat la copii. Dupa ce au fost date publicitatii noi inregistrari cu Laura Georgescu vorbindu-le pe un ton agresiv unor copii de 11 ani, presedinta CNA a furnizat o explicatie halucinanta. Povestea nefardata a protestatarului la inaltime: Traiesc din cosit si din meditatii la mate!. Poreclit Stegarul de la Universitate, barbatul care a atras atentia intregii Capitale cu protestele din Piata Universitatii.

Adevarul Live, de la ora 12.00: Cum va influenta scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial campania electorala

Jurnalista Ioana Lupea va discuta, intr-o noua editie Adevarul Live, cu invitatii sai, Remus Stefureac, director INSCOP Research, cu jurnalistul Catalin Striblea, blogger Adevarul, si cu Sorin Cucerai, filosof, specialist in etica aplicata, despre implicatiile scandalului Bercea Mondial-Mircea Basescu in campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

VIDEO Scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial. Remus Stefureac: Ponta castiga cele mai multe beneficii

Jurnalista Ioana Lupea a discutat, intr-o noua editie Adevarul Live, cu invitatii sai, Remus Stefureac, director INSCOP Research, si cu jurnalistul Catalin Striblea, blogger Adevarul, despre implicatiile scandalului Bercea Mondial-Mircea Basescu in campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

Dovada relatiei stranse dintre Bercea Mondial si familia Basescu

Radu Tudor a prezentat miercuri, in emisiunea La ordinea zilei, imagini care arata o mai veche relatie intre Bercea Mondial si familia Basescu. Printre persoanele care au venit la slujba de inmormantare a.

Contradictiile din cazul Mircea Basescu- Bercea Mondial

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru trafic de influenta, ar fi fost confruntat joi cu liderul interlop Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, spun surse judiciare. Avocatul lui Mircea Basescu a declarat, insa, ca joi au avut loc doar audieri de martori si s-au stabilit obiectivele expertizarii interceptarilor facute de membrii clanului Bercea.

Traian Basescu respinge orice acuzatie dupa noile stenograme aparute in scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial

Presedintia a reactionat din nou, dupa aparitia unor noi stenograme in scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial. intr-un comunicat, presedintele Traian Basescu a respins orice acuzatii potrivit carora ar fi.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )