Libnet.ro
UNICEF

21:00

Control la Arestul Capitalei dupa ce Adrian Sirbu ar fi fost scos fara catuse din arest

Adevărul Adevărul,
Control la Arestul Capitalei dupa ce Adrian Sirbu ar fi fost scos fara catuse din arest

Serviciul de Control al Politiei Capitalei face un control la Arestul Central dupa ce Adrian Sirbu ar fi fost scos din arest fara catuse. Omul de afaceri se afla in arest preventiv de pe 3 februarie, fiind acuzat de instigare la mai multe fapte de coruptie. continuă pe Adevărul

Ancheta la Arestul Central, dupa ce Adrian Sarbu a fost scos din arest fara catuse

Corpul de Control al Politiei a demarat, miercuri, o ancheta la Arestul Politiei Centrale, dupa ce omul de afaceri Adrian Sarbu a fost scos din arest fara catuse.

Corpul de control al Politiei a declansat o ancheta dupa ce Adrian Sarbu a fost scos din arest fara catuse

Corpul de control al Politiei a inceput marti noapte o ancheta la Arestul Central al Politei Capitalei, dupa ce Adrian Sarbu a fost scos din arest fara catuse, informeaza B1 TV. Sarbu a iesit din arestul.

Vaslui: Barbat in stare grava, dupa ce a fost prins sub rotile unui tren

Un barbat de 73 de ani din localitatea vasluiana Tutova a ajuns, luni, in stare grava la spital, dupa ce a fost prins intre un vagon al unui tren si peronul garii din Barlad, in timp ce incerca sa urce in garnitura care se pusese deja in miscare, relateaza Mediafax.

Judecator, suspendat, dupa ce a fost trimis in judecata intr-un dosar de retrocedari ilegale

Judecatorul Toader Neculae, de la Judecatoria Patarlagele, a fost suspendat din functie, luni, dupa ce a fost trimis in judecata de procurorii DNA, alaturi de alte persoane, in dosarul retrocedarii a peste 5. 000 de hectare de padure, la Gura Teghii, in judetul Buzau, relateaza Mediafax.

Bocsa: O tanara a murit dupa ce a fost gasita in coma intr-un canal (VIDEO)

O tanara din Bocsa a murit dupa ce a fost gasita in coma intr-un canal aflat in apropierea locuintei, informeaza B1 TV. Se pare ca fata plecase de acasa dupa o cearta in familie si pentru ca nu s-a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )