Libnet.ro
UNICEF

21:00

Vaslui: Barbat in stare grava, dupa ce a fost prins sub rotile unui tren

România Liberă România Liberă,
Vaslui: Barbat in stare grava, dupa ce a fost prins sub rotile unui tren

Un barbat de 73 de ani din localitatea vasluiana Tutova a ajuns, luni, in stare grava la spital, dupa ce a fost prins intre un vagon al unui tren si peronul garii din Barlad, in timp ce incerca sa urce in garnitura care se pusese deja in miscare, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Un tanar din Mehedinti, in stare grava la spital dupa ce a fost muscat de albine

Un tanar de 38 de ani, din localitatea Susita, apartinatoare comunei mehedintene Grozesti, este preluat la aceasta ora de un elicopter SMURD si transportat la Spitalul din Craiova, in stare grava, dupa ce a fost muscat de mai multe albine.

Artista Paula Rat a murit intr-un accident rutier, iar iubitul ei si parintii acestuia au fost internati in stare grava

Accident grav de circulatie pe Drumul National 79, la intrarea in localitatea bihoreana Avram Iancu. Artista satmareanca Paula David Rat a murit, in timp ce iubitul ei si parintii acestuia au fost transportati in stare grava la spital.

Un criminal sucevean condamnat la 20 de ani de inchisoare, pentru ca si-a omorat si ingropat cumnatul in spatele casei, a fost prins in Italia

Mihai Gheorghe Ureche, de 39 de ani, din comuna suceveana Frumosu, a fost retinut de carabinierii italieni din regiunea Calabria.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )