Libnet.ro
UNICEF

23:00

Artista Paula Rat a murit intr-un accident rutier, iar iubitul ei si parintii acestuia au fost internati in stare grava

Adevărul Adevărul,
Artista Paula Rat a murit intr-un accident rutier, iar iubitul ei si parintii acestuia au fost internati in stare grava

Accident grav de circulatie pe Drumul National 79, la intrarea in localitatea bihoreana Avram Iancu. Artista satmareanca Paula David Rat a murit, in timp ce iubitul ei si parintii acestuia au fost transportati in stare grava la spital. continuă pe Adevărul

Tragedie pe sosea. Paula Rat, una dintre cele mai promitatoare talente muzicale din Satu Mare a murit intr-un accident de masina

Un grav accident de circulatie a avut loc vineri seara in judetul Bihor, in care si-a gasit sfarsitul artista satmareanca Paula Rat. Paula a fost fiica fostului presedinte al Olimpiei Satu Mare, Catrinel Rat si era cunoscuta pentru talentul ei in muzica usoara dar si ca om de televiziune.

FOTO O ambulanta din Maramures implicata intr-un accident rutier in mijlocul Baii Mari

O ambulanta apartinand Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures a fost grav avariata astazi, 18 aprilie, ca urmare a unui accident rutier care a avut loc in mijlocul orasului Baia Mare, la intersectia strazilor Unirii cu Bulevardul Bucuresti.

Paula Rat a murit. Visul neimplinit al artistei moarte intr-un cumplit accident auto, in masina condusa de iubitul ei

Paula Rat 23 de ani), tanara artista care a murit, vineri seara, intr-un tragic accident petrecut pe Drumul National 79, la intrarea in localitatea bihoreana Avram Iancu, visa la o cariera in televiziune. Era mereu prezenta la zilele comunelor din Satul Mare, dar si din alte judete, incantand publicul cu vocea ei.

VIDEO Patru persoane, ranite intr-un accident rutier produs langa Buzau

Momente de panica, marti dupa-amiaza, pe un drum judetean din localitatea buzoiana Potoceni. Patru persoane au fost ranite dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit violent. Toti ranitii au fost transportati la Spitalul Judetean Buzau pentru ingrijiri medicale.

Mehedinti: Un mort si ranit grav, in urma unui accident rutier

Un barbat a murit, iar altul a fost ranit grav, fiind transportat in coma la spital, in urma unui accident rutier produs, vineri dimineata, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, informeaza Mediafax.

Doi morti si patru raniti intr-un accident produs in judetul Mehedinti: Un microbuz a lovit un cap de pod (VIDEO)

Un grav accident rutier a avut loc miercuri dimineata pe DN 56A, in localitatea Izimsa, din judetul Mehedinti, informeaza B1 TV. Accidentul s-a soldat cu doi morti si patru raniti. Potrivit primelor informatii.

O tanara artista si prezentatoare TV din Satu Mare si-a pierdut viata, la doar 23 de ani

O tanara artista si prezentatoare TV din Satu Mare si-a pierdut viata, la doar 23 de ani, intr-un teribil accident. Paula Rat a murit intr-un accident de masina seara trecuta, in Bihor. Tanara se afla in.

UPDATE. Mehedinti: Doua persoane au murit si patru au fost ranite, in urma unui accident rutier

Sase persoane au fost ranite, miercuri dimineata, in urma unui accident produs in judetul Mehedinti, dupa ce soferul unui microbuz, care a incercat sa evite un biciclist, a lovit un cap de pod, informeaza Mediafax.

Un barbat a decedat intr-un accident de circulatie pe centura ocolitoare a Severinului

Un barbat a decedat in urma unui accident de circulatie, care a avut loc vineri dimineata pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin. Soferul unui autoturism nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul, care tracta o platforma si care circula regulamentar.

O persoana a murit intr-un incendiu de padure la Buzau

O femeie de 65 de ani a murit, iar sotul sau a fost ranit grav, joi, in urma unui incendiu izbucnit intr-o padure din localitatea Gura Teghii, judetul Buzau, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )