Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Patru persoane, ranite intr-un accident rutier produs langa Buzau

Adevărul Adevărul,
VIDEO Patru persoane, ranite intr-un accident rutier produs langa Buzau

Momente de panica, marti dupa-amiaza, pe un drum judetean din localitatea buzoiana Potoceni. Patru persoane au fost ranite dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit violent. Toti ranitii au fost transportati la Spitalul Judetean Buzau pentru ingrijiri medicale. continuă pe Adevărul

Trei persoane ranite, intr-un accident pe DN 1

Trei persoane au fost ranite usor intr-un accident ce a avut loc pe DN1, in localitatea ilfoveana Ciolpani, dupa ce o masina aflata in coloana pe sensul Bucuresti - Ploiesti a intrat pe contrasens si a izbit un alt autoturism, relateaza Mediafax.

Un roman a murit intr-un accident rutier produs in estul Luxemburgului

Un cetatean roman si-a pierdut viata in urma unui accident rutier produs duminica in apropiere de Echternach, in estul Luxemburgului, potrivit publicatiei Luxemburger Wort. Accidentul rutier a avut loc pe un.

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe DN 1 in zona localitatii Ciolpani (VIDEO)

Un accident rutier s-a produs luni pe DN 1, la kilometrul 34, in zona localitatii Ciolpani din judetul Ilfov, informeaza B1 TV. Patru persoane au fost ranite in urma accidentului care s-a produs dupa ce un.

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe DN 1, in zona localitatii Ciolpani (VIDEO)

Un accident rutier s-a produs luni pe DN 1, la kilometrul 34, in zona localitatii Ciolpani din judetul Ilfov, informeaza B1 TV. Patru persoane au fost ranite in urma accidentului care s-a produs dupa ce un.

UPDATE. Mehedinti: Doua persoane au murit si patru au fost ranite, in urma unui accident rutier

Sase persoane au fost ranite, miercuri dimineata, in urma unui accident produs in judetul Mehedinti, dupa ce soferul unui microbuz, care a incercat sa evite un biciclist, a lovit un cap de pod, informeaza Mediafax.

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe DN 1 in zona localitatii Ciolpani

Un accident rutier s-a produs luni pe DN 1, la kilometrul 34, in zona localitatii Ciolpani din judetul Ilfov, informeaza B1 TV. Trei persoane au fost ranite in urma accidentului care s-a produs dupa ce un.

Vaslui: Patru raniti intr-un accident de masina. Soferitei i s-a facut rau la volan

Patru persoane au fost ranite, luni, in urma unui accident produs in judetul Vaslui, dupa ce o masina condusa de o femeie de 68 de ani careia i s-a facut rau a intrat pe contranses si a lovit un microbuz, relateaza Mediafax.

Doi morti si patru raniti intr-un accident produs in judetul Mehedinti: Un microbuz a lovit un cap de pod (VIDEO)

Un grav accident rutier a avut loc miercuri dimineata pe DN 56A, in localitatea Izimsa, din judetul Mehedinti, informeaza B1 TV. Accidentul s-a soldat cu doi morti si patru raniti. Potrivit primelor informatii.

Un roman a fost gasit mort in urma unui accident rutier in Luxemburg

Un roman a fost gasit mort in urma unui accident rutier produs duminica in apropiere de Echternach, in estul Luxemburgului, a anuntat publicatia Luxemburger Wort, in pagina electronica, conform.

Doi tineri au murit carbonizati pe DN2, din cauza unui accident rutier

Doi tineri de 24 si 29 de ani au murit carbonizati, luni dimineata, in urma unui accident produs pe DN 2G, in judetul Bacau, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod de pe marginea soselei, s-a rasturnat, apoi a luat foc, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )