Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi morti si patru raniti intr-un accident produs in judetul Mehedinti: Un microbuz a lovit un cap de pod (VIDEO)

B1 B1,
Doi morti si patru raniti intr-un accident produs in judetul Mehedinti: Un microbuz a lovit un cap de pod (VIDEO)

Un grav accident rutier a avut loc miercuri dimineata pe DN 56A, in localitatea Izimsa, din judetul Mehedinti, informeaza B1 TV. Accidentul s-a soldat cu doi morti si patru raniti. Potrivit primelor informatii. continuă pe B1

Vaslui: Patru raniti intr-un accident de masina. Soferitei i s-a facut rau la volan

Patru persoane au fost ranite, luni, in urma unui accident produs in judetul Vaslui, dupa ce o masina condusa de o femeie de 68 de ani careia i s-a facut rau a intrat pe contranses si a lovit un microbuz, relateaza Mediafax.

Cel putin 15 morti si sute de raniti intr-un incendiu in Siberia. 1.000 de case au fost distruse

Cel putin 15 oameni au murit, aproximativ 500 au fost raniti, iar 1. 000 de locuinte au fost distruse intr-un incendiu de vegetatie care afecteaza 20 de sate din regiunea rusa Siberia, informeaza site-ul postului Russia Today.

Kenia: un student a murit si alti 100 au fost raniti intr-o invalmaseala dintr-un campus, provocata de explozia unui transformator electric

Un student a murit si alti 100 au fost raniti intr-o invalmaseala intr-un campus din Kenya, dupa ce un tranformator electric a explodat, au anuntat oficialii locali, citati de Reutes, si preluati de.

Trei persoane ranite, intr-un accident pe DN 1

Trei persoane au fost ranite usor intr-un accident ce a avut loc pe DN1, in localitatea ilfoveana Ciolpani, dupa ce o masina aflata in coloana pe sensul Bucuresti - Ploiesti a intrat pe contrasens si a izbit un alt autoturism, relateaza Mediafax.

VIDEO Patru persoane, ranite intr-un accident rutier produs langa Buzau

Momente de panica, marti dupa-amiaza, pe un drum judetean din localitatea buzoiana Potoceni. Patru persoane au fost ranite dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit violent. Toti ranitii au fost transportati la Spitalul Judetean Buzau pentru ingrijiri medicale.

Cel putin trei morti si 16 raniti intr-un atac impotriva unei baze ONU, in estul Mali

Trei persoane au fost ucise, iar alte 16 ranite miercuri, la Ansongo, in estul Mali, in urma unui atac sinucigas impotriva unei baze ONU, scrie BBC. Atacul a avut loc in momentul in care un.

Un roman a murit intr-un accident rutier produs in estul Luxemburgului

Un cetatean roman si-a pierdut viata in urma unui accident rutier produs duminica in apropiere de Echternach, in estul Luxemburgului, potrivit publicatiei Luxemburger Wort. Accidentul rutier a avut loc pe un.

Clientii unui bar s-au impuscat in duminica Pastelui. Doi oameni sunt raniti

Doi oameni au fost trimisi la spital, pentru ingrijiri medicale, dupa o altercatie izbucnita intr-un bar din cartierul Berceni al Capitalei. Victimele au fost ranite in fata localului, dupa ce unul dintre agresori a tras cu un pistol cu bile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )