Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO O ambulanta din Maramures implicata intr-un accident rutier in mijlocul Baii Mari

Adevărul Adevărul,
FOTO O ambulanta din Maramures implicata intr-un accident rutier in mijlocul Baii Mari

O ambulanta apartinand Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures a fost grav avariata astazi, 18 aprilie, ca urmare a unui accident rutier care a avut loc in mijlocul orasului Baia Mare, la intersectia strazilor Unirii cu Bulevardul Bucuresti. continuă pe Adevărul

Bulgaria lupta impotriva coruptiei, urmand exemplul Romaniei.O judecatoare din Sofia implicata in scandaluri majore a fost retinuta

O judecatoare din Sofia, implicata in scandaluri majore, a fost retinuta pentru 72 de ore, fiind acuzata de frauda cu documente oficiale si de incalcarea indatoririlor de magistrat, informeaza agentia Focus.

Artista Paula Rat a murit intr-un accident rutier, iar iubitul ei si parintii acestuia au fost internati in stare grava

Accident grav de circulatie pe Drumul National 79, la intrarea in localitatea bihoreana Avram Iancu. Artista satmareanca Paula David Rat a murit, in timp ce iubitul ei si parintii acestuia au fost transportati in stare grava la spital.

Tragedie pe sosea. Paula Rat, una dintre cele mai promitatoare talente muzicale din Satu Mare a murit intr-un accident de masina

Un grav accident de circulatie a avut loc vineri seara in judetul Bihor, in care si-a gasit sfarsitul artista satmareanca Paula Rat. Paula a fost fiica fostului presedinte al Olimpiei Satu Mare, Catrinel Rat si era cunoscuta pentru talentul ei in muzica usoara dar si ca om de televiziune.

Un barbat a decedat intr-un accident de circulatie pe centura ocolitoare a Severinului

Un barbat a decedat in urma unui accident de circulatie, care a avut loc vineri dimineata pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin. Soferul unui autoturism nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul, care tracta o platforma si care circula regulamentar.

Doi morti si patru raniti intr-un accident produs in judetul Mehedinti: Un microbuz a lovit un cap de pod (VIDEO)

Un grav accident rutier a avut loc miercuri dimineata pe DN 56A, in localitatea Izimsa, din judetul Mehedinti, informeaza B1 TV. Accidentul s-a soldat cu doi morti si patru raniti. Potrivit primelor informatii.

Cod galben de inundatii pe rauri din Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud

Raurile din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Tur, Lapus, Somesul Mare si Bistra, din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud si Caras-Severin, sunt sambata sub avertizare cod galben de inundatii,.

VIDEO Patru persoane, ranite intr-un accident rutier produs langa Buzau

Momente de panica, marti dupa-amiaza, pe un drum judetean din localitatea buzoiana Potoceni. Patru persoane au fost ranite dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit violent. Toti ranitii au fost transportati la Spitalul Judetean Buzau pentru ingrijiri medicale.

GALERIE FOTO: Studentii din Iasi vor sa reinventeze ARO. Cum arata si cum va arata masina

Mai multi studenti de la Facultatea de Mecanica din Iasi au reinventat masina de teren ARO si au numit-o iARO Kamarad. Pasiunea lor s-a nascut dupa ce designerul echipei s-a plimbat cu mai multe masini si a decis ca brandul romanesc merita o noua sansa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2247 seconds )