Libnet.ro
UNICEF

01:05

O persoana a murit intr-un incendiu de padure la Buzau

România Liberă România Liberă,
O persoana a murit intr-un incendiu de padure la Buzau

O femeie de 65 de ani a murit, iar sotul sau a fost ranit grav, joi, in urma unui incendiu izbucnit intr-o padure din localitatea Gura Teghii, judetul Buzau, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Brasov: Doua persoane au murit intr-un incendiu

Un barbat in varsta de 40 de ani si fiul acestuia de 12 ani, din Brasov, au murit, in noaptea de marti spre miercuri, in urma unui incendiu care le-a cuprins locuinta, informeaza Mediafax.

O persoana a murit si alta a fost ranita intr-un incendiu de padure izbucnit in judetul Buzau

O peroana a murit, iar alta a fost ranita intr-un incendiu de padure izbucnit in judetul Buzau, informeaza B1 TV. Persoana care a decedat avea aproximativ 64 de ani si a fost gasita carbonizata de echipajele .

SUA: Cel putin o persoana a murit, intr-un incident armat intr-un campus universitar

Cel putin o persoana a murit dupa ce un barbat a deschis focul, luni, in campusul Colegiului universitar Wayne din statul american Carolina de Nord, relateaza Mediafax.

Cel putin 15 morti si sute de raniti intr-un incendiu in Siberia. 1.000 de case au fost distruse

Cel putin 15 oameni au murit, aproximativ 500 au fost raniti, iar 1. 000 de locuinte au fost distruse intr-un incendiu de vegetatie care afecteaza 20 de sate din regiunea rusa Siberia, informeaza site-ul postului Russia Today.

Dosar penal pentru moartea suspecta in cazul femeii decedate intr-un spital din Buzau

Politistii buzoieni au deschis dosar penal pentru moartea suspecta a femeii care a decedat la nasterea celui de-al doisprezecelea copil, intr-un spital din Ramnicu Sarat, informeaza Mediafax.

Circa 400 de imigranti ilegali au murit intr-un naufragiu pe Mediterana

Aproximativ 400 de imigranti care incercau sa ajunga in Europa au murit, dupa ce ambarcatiunea in care se aflau s-a scufundat, duminica, in largul coastelor Libiei, au declarat, marti, supravietuitori adusi in Italia, citati de organizatia umanitara Salvati Copiii, informeaza Mediafa .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )