Libnet.ro
UNICEF

06:00

SUA: Cel putin o persoana a murit, intr-un incident armat intr-un campus universitar

România Liberă România Liberă,
SUA: Cel putin o persoana a murit, intr-un incident armat intr-un campus universitar

Cel putin o persoana a murit dupa ce un barbat a deschis focul, luni, in campusul Colegiului universitar Wayne din statul american Carolina de Nord, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Cel putin un mort intr-un incident armat intr-un campus universitar din Statele Unite

Cel putin o persoana a murit dupa ce un barbat a deschis focul, luni, in campusul Colegiului universitar Wayne din statul american Carolina de Nord, informeaza CNN, preluat de MEDIAFAX. Autoritatile au securizat.

Cel putin trei morti intr-un atac taliban care a vizat un convoi NATO in Afganistan

Un convoi militar al NATO a fost vizat de un atac sinucigas, vineri, in apropierea orasului afgan Jalalabad, atentatul provocand moartea a trei civili afgani, informeaza CNN. Atentatul cu.

Incident armat intr-un campus Colegiului universitar Wayne din statul american Carolina de Nord: Cel putin o persoana a fost ucisa

Cel putin o persoana a fost ucisa dupa ce un barbat a deschis focul, luni, in campusul Colegiului universitar Wayne din statul american Carolina de Nord, potrivit Reuters. O persoana a fost impuscata mortal in.

Maroc: Cel putin 33 de oameni au murit intr-un accident de autocar. Majoritatea erau elevi care se intorceau de la un concurs de atletism

Benmane Fadli, un oficial din cadrul Ministerului Transporturilor din Maroc, a declarat, vineri, ca in urma unui accident produs dupa ce un autocar a intrat in coliziune cu o cisterna, cel putin 33 de persoane au.

Maroc: Cel putin 33 de persoane, majoritatea copii, au murit intr-un accident de autocar

Cel putin 33 de persoane, majoritatea copii, au murit dupa ce un autocar a intrat in coliziune cu o cisterna, vineri, in Maroc, relateaza Mediafax.

Cel putin 15 morti si sute de raniti intr-un incendiu in Siberia. 1.000 de case au fost distruse

Cel putin 15 oameni au murit, aproximativ 500 au fost raniti, iar 1. 000 de locuinte au fost distruse intr-un incendiu de vegetatie care afecteaza 20 de sate din regiunea rusa Siberia, informeaza site-ul postului Russia Today.

Cel putin 33 de morti, majoritatea copii, intr-un accident de autocar produs in Maroc

Cel putin 33 de persoane, majoritatea copii, au murit dupa ce un autocar a intrat in coliziune cu o cisterna, vineri, in Maroc, anunta surse citate de Reuters. Avem multe cadavre complet.

UPDATE Cel putin 33 de morti, in mare parte copii, intr-un accident de autocar in Maroc

UPDATE Cel putin 33 de persoane, in mare parte copii, au murit si vineri intr-o coliziune frontala intre un autocar care si un camion care transporta combustibil, in apropiere de Tan-Tan, in sudul Marocului, informeaza Reuters. In autocar se aflau elevi care se intorceau de la o competitie scolara sportiva.

Accident de autocar in Maroc soldat cu cel putin 31 de morti si 9 raniti

Cel putin 31 de persoane au murit si 9 au fost ranite vineri dimineata intr-o coliziune frontala intre un autocar, care a luat foc imediat dupa accident si un camion, in apropiere de Tan-Tan, in sudul.

Cel putin noua morti dupa scufundarea unei ambarcatiuni cu imigranti in Marea Mediterana

Cel putin noua imigranti nord-africani au murit inecati, iar alti 144 au fost salvati de autoritatile italiene dupa ce o ambarcatiune care venea din Libia s-a scufundat in Marea Mediterana, in sudul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )