Libnet.ro
UNICEF

01:05

Circa 400 de imigranti ilegali au murit intr-un naufragiu pe Mediterana

România Liberă România Liberă,
Circa 400 de imigranti ilegali au murit intr-un naufragiu pe Mediterana

Aproximativ 400 de imigranti care incercau sa ajunga in Europa au murit, dupa ce ambarcatiunea in care se aflau s-a scufundat, duminica, in largul coastelor Libiei, au declarat, marti, supravietuitori adusi in Italia, citati de organizatia umanitara Salvati Copiii, informeaza Mediafa . continuă pe România Liberă

Naufragiu pe Mediterana: Pana la 400 imigranti ilegali au murit

Pana la 400 de imigranti au murit dupa ce ambarcatiunea cu care incercau sa ajunga in Europa s-a scufundat duminica in largul coastelor Libiei, au declarat marti supravietuitori adusi in.

Pana la 400 de imigranti ilegali au disparut, dupa un naufragiu in Mediterana

Pana la 400 de imigranti care incercau sa ajunga in Europa au disparut, dupa ce ambarcatiunea in care se aflau s-a scufundat in largul coastelor Libiei, duminica, au declarat marti supravietuitori adusi in Italia, citati de organizatia umanitara Salvati Copiii, relateaza portalul TheLocal. it.

SUA: Cel putin o persoana a murit, intr-un incident armat intr-un campus universitar

Cel putin o persoana a murit dupa ce un barbat a deschis focul, luni, in campusul Colegiului universitar Wayne din statul american Carolina de Nord, relateaza Mediafax.

Brasov: Doua persoane au murit intr-un incendiu

Un barbat in varsta de 40 de ani si fiul acestuia de 12 ani, din Brasov, au murit, in noaptea de marti spre miercuri, in urma unui incendiu care le-a cuprins locuinta, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )