Libnet.ro
UNICEF

05:00

Naufragiu pe Mediterana: Pana la 400 imigranti ilegali au murit

B1 B1,
Naufragiu pe Mediterana: Pana la 400 imigranti ilegali au murit

Pana la 400 de imigranti au murit dupa ce ambarcatiunea cu care incercau sa ajunga in Europa s-a scufundat duminica in largul coastelor Libiei, au declarat marti supravietuitori adusi in. continuă pe B1

Circa 400 de imigranti ilegali au murit intr-un naufragiu pe Mediterana

Aproximativ 400 de imigranti care incercau sa ajunga in Europa au murit, dupa ce ambarcatiunea in care se aflau s-a scufundat, duminica, in largul coastelor Libiei, au declarat, marti, supravietuitori adusi in Italia, citati de organizatia umanitara Salvati Copiii, informeaza Mediafa .

Pana la 400 de imigranti ilegali au disparut, dupa un naufragiu in Mediterana

Pana la 400 de imigranti care incercau sa ajunga in Europa au disparut, dupa ce ambarcatiunea in care se aflau s-a scufundat in largul coastelor Libiei, duminica, au declarat marti supravietuitori adusi in Italia, citati de organizatia umanitara Salvati Copiii, relateaza portalul TheLocal. it.

Naufragiu in Marea Mediterana. Pana la 400 de imigranti au disparut

Pana la 400 de imigranti au disparut duminica in naufragiul in Marea Mediterana al unei ambarcatiuni improvizate, potrivit supravietuitorilor debarcati marti dimineata in Italia si chestionati de.

Timis: Un motociclist a murit dupa ce a fost lovit de doua masini pe E 70

Un motociclist in varsta de 32 de ani a murit, marti, in urma unui accident produs pe E 70, drumul care leaga Timisoara de Vama Moravita, dupa ce a fost lovit de doua autoturisme, transmite corespondentul.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )