Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brasov: Doua persoane au murit intr-un incendiu

România Liberă România Liberă,
Brasov: Doua persoane au murit intr-un incendiu

Un barbat in varsta de 40 de ani si fiul acestuia de 12 ani, din Brasov, au murit, in noaptea de marti spre miercuri, in urma unui incendiu care le-a cuprins locuinta, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Grav accident in Mehedinti. Un microbuz cu cetateni bulgari a intrat intr-un cap de pod. Doua persoane au murit

Un microbuz inmatriculat in Bulgaria, incercand sa evite impacul cu o bicicleta, a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un cap de pod.

Cel putin 15 morti si sute de raniti intr-un incendiu in Siberia. 1.000 de case au fost distruse

Cel putin 15 oameni au murit, aproximativ 500 au fost raniti, iar 1. 000 de locuinte au fost distruse intr-un incendiu de vegetatie care afecteaza 20 de sate din regiunea rusa Siberia, informeaza site-ul postului Russia Today.

UPDATE. Mehedinti: Doua persoane au murit si patru au fost ranite, in urma unui accident rutier

Sase persoane au fost ranite, miercuri dimineata, in urma unui accident produs in judetul Mehedinti, dupa ce soferul unui microbuz, care a incercat sa evite un biciclist, a lovit un cap de pod, informeaza Mediafax.

Doua persoane au ajuns la spital dupa un conflict intr-un restaurant din Capitala

Doua persoane au fost transportate la Spitalul Bagdasar Arseni, dupa ce au fost implicate, duminica dimineata, intr-un conflict pornit intr-un restaurant din Sectorul 4 din Capitala.

VIDEO Patru persoane, ranite intr-un accident rutier produs langa Buzau

Momente de panica, marti dupa-amiaza, pe un drum judetean din localitatea buzoiana Potoceni. Patru persoane au fost ranite dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit violent. Toti ranitii au fost transportati la Spitalul Judetean Buzau pentru ingrijiri medicale.

SUA: Cel putin o persoana a murit, intr-un incident armat intr-un campus universitar

Cel putin o persoana a murit dupa ce un barbat a deschis focul, luni, in campusul Colegiului universitar Wayne din statul american Carolina de Nord, relateaza Mediafax.

Circa 400 de imigranti ilegali au murit intr-un naufragiu pe Mediterana

Aproximativ 400 de imigranti care incercau sa ajunga in Europa au murit, dupa ce ambarcatiunea in care se aflau s-a scufundat, duminica, in largul coastelor Libiei, au declarat, marti, supravietuitori adusi in Italia, citati de organizatia umanitara Salvati Copiii, informeaza Mediafa .

Trei persoane ranite, intr-un accident pe DN 1

Trei persoane au fost ranite usor intr-un accident ce a avut loc pe DN1, in localitatea ilfoveana Ciolpani, dupa ce o masina aflata in coloana pe sensul Bucuresti - Ploiesti a intrat pe contrasens si a izbit un alt autoturism, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )