Libnet.ro
UNICEF

10:00

Controlorii de trafic din Franta se pregatesc de greva

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Controlorii de trafic din Franta se pregatesc de greva

Controlorii de trafic aerian din Franta planuiesc sa lanseze o miscare grevista de trei zile, incepand de astazi, iar omologii lor din alte cateva tari europene sunt asteptati sa inceteze lucrul partial saptamana aceasta, in semn de protest fata de un plan al Comisiei Europene privind accelerarea integrarii sistemelor de management al traficului aerian pe continent. continuă pe Ziarul Bursa

Greva a controlorilor aerieni de pe aeroporturile din Franta: 1.800 de zboruri anulate

Directia generala franceza de aviatie civila DGAC) a anuntat marti ca 1800 de zboruri programate pe aeroporturile pariziene Roissy - Charles de Gaulle si Orly, dar si pe alte aeroporturi din Franta, au fost anulate din cauza unei greve a controlorilor aerieni din cadrul aviatiei civile care contesta proiectele Comisiei Europene de liberalizare a sectorului aeronautic, transmite AFP.

Directorul RAT Brasov, Augustin Pulpea, a murit din cauze medicale. Greva soferilor de autobuze continua

Regia Autonoma de Transport Brasov a anuntat, sambata, ca directorul general al Regiei, Augustin Pulpea, a decedat vineri noaptea, din cauze medicale, acesta suferind de mai mult timp de o boala grea. Cond.

Proteste la Michelin, dupa ce compania a anuntat ca vrea sa renunte la peste 700 de angajati din Franta

Michelin vrea sa renunte la 730 de angajati la una dintre uzinele sale franceze, iar anuntul i-a determinat pe sindicalisti sa opreasca luni lucrul la unitatea din Joue-les-Tours situata in centrul tarii. Michelin spune ca e mare nevoie de restructurare fiindca aceasta uzina nu va mai produce anvelope pentru camioane din cauza scaderii cu peste 25% a cererii pe plan european, noteaza Financial Times.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )