Libnet.ro
UNICEF

01:05

Copiii, cei mai buni ambasadori ai sigurantei la locul de munca, la CarpatcementHolding

Adevărul Adevărul,
Copiii, cei mai buni ambasadori ai sigurantei la locul de munca, la CarpatcementHolding

Copiii iau atitudine si isi incurajeaza parintii in a purta echipamente de protectie la locul de munca. Acesta este conceptul campaniei Toleranta zero initiata de Carpatcement cu ocazia Saptamanii si securitatii in munca. continuă pe Adevărul

Cei mai buni inotatori ai Romaniei pleaca de la CSM Drobeta la Bacau

Doi inotatori de la sectia de natatie au parasit CSM Drobeta, preferand sa-si continue studiile la Bacau. Este vorba de Radu Marius si Alin Artimon, considerati la ora actuala cei mai buni inotatori ai Romaniei.

Fotografia romaneasca, pe scena din Italia. Vlad Eftenie, unul dintre cei mai buni fotografi, expune in Milano

Pe 23 septembrie, fotograful Vlad Eftenie duce fotografia romaneasca in Italia, alaturi de alti artisti ai domeniului. Fotografia Strange cloud se va regasi intai in Milano, apoi in Roma.

Cei mai cool artisti ai momentului au facut show la iHeartRadio Music Festival 2014! Vezi AICI prestatiile marca One Direction, Lorde, Ariana Grande, Nicki Minaj, Usher and co.!

IHeartRadio Music Festival 2014, MGM Grand Garden Arena, Las Vegas, 19-20 septembrie. Locul in care s-au adunat cei mai cool.

Comuna Ciocanesti primeste cei mai multi bani dintre cele 11 localitati aflate in blocaj financiar

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) a publicat joi sumele alocate celor 11 localitati aflate in insolventa, executare silita sau imposibilitate de plata pentru care Guvernul a deblocat in sedinta din aceasta saptamana 25,584 milioane lei din fondul de rezerva bugetara, comuna Ciocanesti, judetul Dambovita, urmand sa primeasca cei mai multi bani.

Cum isi varsau ura cei mai feroce sefi ai Securitatii lui Ceausescu

Au hartuit mii de oameni prin metode diabolice, au dat ordin sa le fie ascultate telefoanele si sa le fie supravegheate locuintele, intalnirile cu prietenii si le-au convins nevestele sa-i toarne. Capii fostei Securitati ai lui Ceausescu au fost cei care au urmarit o natie intreaga.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )