Libnet.ro
UNICEF

08:30

Copiii din Cerneti vor primi daruri de Mos Craciun

Adevărul Adevărul,
Copiii din Cerneti vor primi daruri de Mos Craciun

In urma unui parteneriat intre Scoala cu clasele I-VIII Cerneti, biserica Sf. Nicolae din localitate si Liceul de Arta I. St. Paulian din Drobeta Turnu Severin, zeci de copii nevoiasi din Cerneti vor primi daruri si pachete alimentare de Mos Nicolae, oferite cu dragoste de semenii lor, precizeaza Episcopia Severinului si Strehaiei. continuă pe Adevărul

Copiii din Cluj vor primi 1.000 cadouri. Initiativa apartine unei firme de IT

EBS Romania, impreuna cu Primaria Cluj-Napoca vor imparti 1000 de cadouri copilasilor din Cluj Napoca, sambata 6 Decembrie. Evenimentul incepe la ora 19. 00 in doua zone din centrul orasului: la Casuta lui Mos Craciun din Piata Unirii si la Bradul de Craciun al EBS, amplasat pe Bulevardul Eroilor .

Campania Fii Mos Craciun pentru o zi!, la a doua editie. Cum puteti dona haine si jucarii pentru copiii abandonati

Si copiii abandonati de familie vor traia magia sarbatorilor de iarna. Aflata la cea de-a doua editie, initiativa Fii Mos Craciun pentru o zi! din Calarasi sa nascut in 2013, din dorinta unui grup de tineri din cadrul Asociatiei Pentru Dezvoltare Europeana si Promovarea Tinerilor din Romania ADEPT pentru a aduce caldura Craciunului in viata unor copii loviti de soarta.

Autobuz special pentru Mos Craciun pe strazile din Baia Mare

Copiii baimarenilor vor avea parte si in acest an de Autobuzul lui Mos Craciun. Catre finalul lunii decembrie acesta isi va face simtita prezenta pe strazile din municipiu.

Jurassic Park pentru cei mici si zeci de braduti impodobiti la Rasnov. Cei mici se pot intalni zilnic cu Mos Craciun

In seara zilei de 6 decembrie se vor aprinde luminile de Craciun la Rasnov. in centru vor fi impodobiti 21 de brazi, cel mai mare fiind de 20 de metri.

Cum sa il urmaresti pe Mos Craciun pana pe 24 decembrie

Pe urmele lui Mos Craciun este cea mai recenta versiune a programului Google destinat urmarii traseului pe care Mos Craciun il urmeaza inainte sa ajunga la copii. in fiecare an, cei de la Google creeaza o pagina web dedicata pentru a va ajuta sa-l urmariti pe Mos Craciun. Aceasta este cea mai buna solutie pentru a vedea exact unde se afla inainte de ajunul Sfintelor Sarbatori cand va livra cadouri copiilor de pe intregul mapamond. Pe urmele lui Mos Craciun [].

Doua saptamani de colinde in Oraselul lui Mos Craciun din Hunedoara

Primaria Hunedoara ii invita pe hunedoreni la spectacole de colinde. in urmatoarele doua saptamani, in fiecare seara hunedorenii pot asista la recitalurile din Oraselul lui Mos Craciun.

VIDEO Moment penibil la dezvelirea statuii nereusite a lui Mihai Viteazul de la Slobozia. Locuitorii orasului: Seamana cu Mos Craciun

Un filmulet surprins la Slobozia cu ocazia zilei de 1 Decembrie face senzatie pe internet. Imaginile ii prezinta pe edilii orasului in timp ce cu greu incearca sa dezveleasca statuia lui Mihai Viteazul. Reactia cetatenilor care au savurat momentul a fost una neasteptata. Oamenii s-au aratat indignati de monumentul realizat la comanda autoritatilor si au declarat ca domnitorul seamana mai degraba cu Mos Craciun.

Antonio Banderas, un Mos Craciun generos

Febra cumparaturilor de Craciun l-a cuprins si pe Antonio Banderas, care s-a grabit sa ia daruri pentru cei dragi si, astfel, sa scape de aglomeratia din saptamanile de dinainte de sarbatoarea de iarna.

Calutul Norocel te asteapta sa fii Mos Craciun pentru copiii din centrele de plasament

Casuta de Craciun este deschisa in perioada 1 decembrie 2014 - 1 ianuarie 2015, in Piata Civica din orasul Tulcea.

Doi copii l-au cautat pe Mos Craciun la 911

Doi copii, fratiori, din sud-estul statului Wisconsin, ar putea fi exmatriculati de pe lista Mosului dupa ultima lor isprava, cand parintii baietilor s-au pomenit cu politia la usa. Cei doi, unul de 3.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )