Libnet.ro
UNICEF

17:30

Un copil de 10 ani a primit 10.000 de dolari pentru o eroare a din Instagram

România Liberă România Liberă,
Un copil de 10 ani a primit 10.000 de dolari pentru o eroare a din Instagram

Un copil de 10 ani din Finlanda a primit o recompensa de 10. 000 de dolari de la Facebook, dupa ce a identificat o problema de functionare a aplicatiei Instagram. continuă pe România Liberă

De ce a primit un copil de 10 ani 10.000 de dolari de la Facebook

Jani, un copil in varsta de 10 ani din Finlanda, a descoperit o vulnerabilitate in reteaua de socializare si a primit 10. 000 de dolari din partea Facebook, in cadrul programului Bug.

Facebook a platit un copil de 10 ani cu 10.000 de doalri dupa ce a descoperit o problema de securitate pe Instagram

Un baiat in varsta de 10 ani, din Finlanda, a gasit o bresa de securitate in serviciul de photo-sharing Instagram , care i-au permis sa stearga comentariile altor utilizatori. Pustiul pe.

Facebook a platit un copil de 10 ani cu 10.000 de doalri dupa ce a descoperit o problema de securitate pe Instagram

Un baiat in varsta de 10 ani, din Finlanda, a gasit o bresa de securitate in serviciul de photo-sharing Instagram , care i-au permis sa stearga comentariile altor utilizatori. Pustiul pe.

CEFC va plati 680 milioane dolari pentru 51% din actiunile fostului Rompetrol Group

Chinezii de la CEFC au devenit actionari majoritari la fostul Rompetrol Group --------- *ACTUALIZARE 16:55 Compania chineza CEFC va plati 680 milioane de dolari pentru achizitia a 51% din actiunile KMGI, fostul Rompetrol Group, si se angajeaza sa investeasca cel putin 3 miliarde de dolari in urmatorii cinci ani, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul CEFC. *ACTUALIZARE Rompetrol: Data estimata pentru finalizarea tranzactiei dintre KazMunayGas si CEFC China este octombrie 2016 Rompetrol Rafinare anunta ca tranzactia dintre KazMunayGas si CEFC China este supusa unor conditii prelabile, care presupun inclusiv aprobarea finala din partea autoritatilor competente europene si chineze, si precizeaza ca data estimata pentru finalizarea acestei tranzactii este luna octombrie a acestui an.

Procurorii DNA au cerut 10 ani de inchisoare pentru Dumitru Dragomir si Mircea Sandu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au cerut pedeapsa maxima de 10 ani pentru Dumitru Dragomir si Mircea Sandu, judecati pentru dezafilierea echipei Universitatea Craiova, arata.

Mananca doar pufuleti de peste 10 ani. Cum arata femeia - FOTO

Debbie Taylor traieste doar cu pufuleti de peste 10 ani, fiind singura mancare pe care o suporta. Femeia are 32 de ani si a avut probleme cu alimentatia inca din adolescenta, avand perioade de.

Facebook a platit 10.000 de dolari unui pusti din Finlanda pentru ca a gasit o problema in aplicatia Instagram

Facebook a platit o suma 10. 000 de dolari unui pusti de 10 ani din Finlanda care a gasit un defect al aplicatiei foto Instagram, detinuta de catre gigantul retelelor de socializare.

Cat a primit un pusti de 10 ani pentru ca a gasit o vulnerabilitate Instagram

Ca multe alte companii din IT, Instagram are un program prin care recompenseaza persoanele care descopera vulnerabilitati, indiferent de varsta acestora. Desi lista de termeni si conditii a Instagram impune noilor utilizatori ai serviciului sa aiba o varsta minima de macar 13 ani pentru a-si crea un cont nou, aceasta conditie nu l-a sensibilizat pe [].

Procurorii cer 10 ani de inchisoare pentru Mircea Sandu si Dumitru Dragomir! Sentinta e in pronuntare

Procurorii au cerut pedepse cu executarea orientate spre maxim, precum si sporuri de pedeapsa pentru fostul presedinte al FRF Mircea Sandu si pentru fostul presedinte al LPF Dumitru Dragomir .

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir risca ani grei de inchisoare pentru noi acuzatii de coruptie

Procurorii DNA au cerut pedepse maxime majorate de zece ani si sase luni pentru Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, in dosarul dezafilierii clubului Universitatea Craiova, cererea fiind expusa la Tribunalul Bucuresti in cadrul ultimului termen din proces, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2178 seconds )