Libnet.ro
UNICEF

01:05

Copil de 13 ani, recrutat de Statul Islamic: Nu vreau sa mai ies cu prietenii mei. Acum am ales calea cea dreapta

Adevărul Adevărul,
Copil de 13 ani, recrutat de Statul Islamic: Nu vreau sa mai ies cu prietenii mei. Acum am ales calea cea dreapta

Membrii gruparii jihadiste Statul Islamic recruteaza si formeaza tineri minori, chiar de 13 ani, pentru a lupta alaturi de ei impotriva Occidentului. Un astfel de caz a fost prezentat recent de postul britanic BBC. continuă pe Adevărul

Un copil de 13 ani a fugit de la scoala, de teama ca va fi batut de mama sa. Minorul, gasit a doua zi, si-a reclamat familia

Un elev in varsta de 13 ani si-a reclamat mama la Politie, dupa ce a fugit de la scoala in care invata, din Deva. Minorul a fost gasit dupa o zi, dar nu a mai vrut sa se intoarca acasa, de teama ca va fi agresat.

Liderul gruparii Statul Islamic apare in topul Forbes al celor mai puternice personalitati din lume

Liderul autoproclamat al gruparii Statul Islamic, irakianul Abu Bakr al-Baghdadi, apare, pentru prima data, in clasamentul celor mai puternice personalitati din lume, realizat de revista americana Forbes,.

Un rapper german, ambasador pentru Statul Islamic

Un rapper german care foloseste numele de scena Deso Dogg a fost identificat intr-un clip prin care Statul Islamic incearca sa recrutezenemti. Materialul video contine mai multe executii prin decapitare, iar artistul apare cu unul dintre capetele celor morti in mana. in germana, el explica de ce au fost omorati oamenii si incearca sa-i convinga pe altii sa se alature gruparii teroriste.

VIDEO Imaginile care arata cum isi indoctrineaza Statul Islamic copiii: Vom veni sa va macelarim!

Miza campaniei lansate de Occident impotriva Statului Islamic merge dincolo de anihiliarea fizica a jihadistilor. Batalia trebuie dusa si pentru inimile, mintile si vietile copiilor pe care islamistii ii recruteaza masiv.

Statul Islamic a eliberat 93 de kurzi sirieni. Alti 6 sunt considerati hoti si li se va taia mana dreapta

Gruparea Statul Islamic a eliberat 93 de kurzi sirieni, tinuti captivi inca din luna februarie, atunci cand militantii extremisti s-au mutat din nordul Siriei in Irak, transmite Reuters. Potrivit Obervatorului.

Irak: Statul Islamic a executat cel putin 36 de membri ai tribului sunnit Albunimer

Statul Islamic a executat cel putin 36 de persoane apartinand tribului sunnit Albunimer din vestul Irakului, a anuntat luni un lider tribal, informeaza AFP. Membrii gruparii au executat duminica 36 de.

La mai bine de 13 ani de la atentatele care au schimbat ISTORIA Americii, WTC a fost readus la viata

World Trade Center din New York reinvie, la mai bine de 13 ani dupa atentatul care a doborat Turnurile Gemene. Noul zgarie-nori ridicat pe locul atacului, Turnul Libertatii, a fost dat, oficial, in folosinta, o.

Angie Harmon, vedeta din Lege si Ordine, divorteaza dupa 13 ani de mariaj

Capat de drum pentru o poveste de dragoste de 13 ani. Angie Harmon si Jason Sehorn au decis sa porneasca pe drumuri diferite.

93 de ostatici kurzi, eliberati de Statul Islamic

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului a anuntat ca Stat Islamic a eliberat cel putin 93 de civili kurzi tinuti ostatici din februarie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )