Libnet.ro
UNICEF

10:00

Copil de 13 ani in stare grava la spital, dupa ce a cazut de la8 metri inaltime la scoala

Adevărul Adevărul,
Copil de 13 ani in stare grava la spital, dupa ce a cazut de la8 metri inaltime la scoala

Un copil de 13 ani a cazut de la o inaltime de aproximativ 8 metri prin balustrada scarilor,aproximativ de la etajul II. Incidentul s-a petrecut in incinta unei scoli din Bistrita-Nasaud, in timpul pauzei. A fost solicitat un elicopter SMURD, elevul fiind gasit cu functii vitale, dar in stare grava. continuă pe Adevărul

Un alt episod sangeros in Capitala. Un sofer de 29 de ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost injunghiat

Un alt episod sangeros a avut loc si in trafic. Un sofer de 29 de ani, din Capitala, a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost injunghiat de un alt individ. Cei doi s-au luat la cearta pe o.

Dosar penal pe numele unui copil de 13 ani. S-a furisat in casa unui vecin si i-a furat 700 de lei

Un copil de 13 ani este anchetat penal de politisti, dupa ce a furat o suma de bani din locuinta unui batran, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Botosani,.

Accident ingrozitor la o scoala din Nasaud. Un copil de 13 ani a ajuns la spital in coma. A vrut sa coboare pe balustrada, dar s-a dezechilibrat si a cazut in gol

Accident grav la o scoala din Bistrita-Nasaud. Un copil de 13 ani a ajuns la spital in coma dupa a vrut sa coboare de la etajul al doilea al scolii in care invata pe balustrada, dar a cazut in.

Primarul care a umilit o fetita de 13 ani fiindca a trantit usa microbuzului scolar: Nu poti sa-i scazi nota la purtare, nu poti s-o atingi nici cu o floare

Primarul comunei Petrachioaia, judetul Ilfov, a pedepsit o eleva de 13 ani care a trantit usa microbuzului scolar: 30 de zile, fata trebuie sa mearga pe jos la scoala.

O minora 13 ani, supusa unor perversiuni sexuale de doi barbati, a fost umilita si de catre judecatorii care trebuiau sa-i faca dreptate

O minora 13 ani, supusa unor perversiuni sexuale de doi barbati, a fost umilita si de catre judecatorii care trebuiau sa-i faca dreptate. Magistratii Tribunalului Dambovita au obligat-o pe fetita sa.

Nasaud: Elev, in stare grava la spital dupa ce a cazut de la etajul al doilea, in timpul pauzei

Un elev de clasa a cincea din Nasaud a ajuns in satre grava la spital dupa ce a cazut de la etajul al doilea in timpul pauzei, informeaza B1 TV. Copilul a cazut din casa scarii, la Scoala Gimnaziala.

Incident teribil la Bistrita. Un elev de 13 ani a cazut de la etajul al doilea a scolii. Copilul a fost transportat de urgenta la spital

Un copil in varsta de 13 ani din judetul Bistrita-Nasaud a fost ranit grav, miercuri, dupa ce a cazut de la etajul al doilea, prin balustrada scarilor, la Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu Nasaud, a.

Maria are 13 ani si luni se indrepta catre scoala. Adevarul crunt a iesit la iveala dupa cateva ore

Maria are 13 ani ani si este din Timisoara. Adolescentaa disparut fara urma de acasa inca de luni, iar de atunci nimeni nu mai stie nimic de ea. Aceasta a plecat spre scoala, insa nu a mai.

Fata de 13 ani din Timisoara, data disparuta dupa ce a plecat spre scoala si nu a mai revenit

Politistii din Timisoara cauta o fata de 13 ani care, luni, a plecat spre scoala, insa nu s-a mai in.

O adolescenta de 13 ani a fugit de acasa. Eleva cautata de Politie a refuzat sa le spuna parintilor unde se afla

O adolescenta de 13 ani este cautata de Politie dupa ce a fugit de acasa. Parintii au sunat-o, insa eleva a refuzat sa le spuna unde se afla.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )