Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un copil de 4 ani A MURIT dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din Capitala

Antena3 Antena3,
Un copil de 4 ani A MURIT dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din Capitala

Un copil de 4 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din sectorul 3 al Capitalei. Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti, a explicat, in direct la Antena 3, ca micutul a fost gasit. continuă pe Antena3

Bucuresti: O fetita de 4 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 10, in Sectorul 3 (VIDEO)

O fetita de 4 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din sectorul 3 al Capitalei, informeaza Mediafax. Incidentul a avut loc duminica dimineata, in jurul orei 8. 30, in Sectorul 3. Fetita.

Bucuresti. O fetita de 4 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din Sectorul 3

O fetita de 4 ani si-a pierdut viata, duminica, dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din Sectorul 3 al Bucurestiului. Incidentul a avut loc duminica dimineata, in jurul orei 8.

Bucuresti: O fetita a murit dupa ce a cazut de la etajul 10, in Sectorul 3

O fetita a murit dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din sectorul 3 al Capitalei, informeaza Mediafax. Incidentul a avut loc duminica dimineata, in jurul orei 8. 30, in Sectorul 3. Fetita a fost.

Turda: O adolescenta de 15 ani diagnosticata cu laringita a murit, dupa ce a fost plimbata prin spitale

O fetita de numai 15 ani a murit la Spitalul din Turda din cauza unei laringite. Roxana Danciu a fost internata la inceputul lunii octombrie la unitatea spitaliceasca din Campia Turzii, dar miercuri seara,.

Cinci cazuri de toxiinfectie cu ciuperci in 7 zile in Maramures. Copil de 6 ani, la Terapie Intensiva

Nu mai putin de 5 cazuri de toxiinfectie cu ciuperci au fost inregistrate in ultimele 7 zile in judetul Maramures, toate persoanele ajungand pe patul de spital de la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare. Printre ei si un copil de doar 6 ani care a gustat din ciupercile pregatite de bunica sa. Acum acesta este inernat la Terapie Intensiva.

Un barbat de 38 de ani a murit pe loc, strivit de tractorul pe care-l conducea

Un barbat de 38 de ani din Turbuta, comuna Surduc, a murit miercuri dupa-amiaza dupa ce s-a rasturnat cu tractorul la o diferenta de patru metri fata de partea carosabila. Decesul s-a produs instantaneu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )