Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turda: O adolescenta de 15 ani diagnosticata cu laringita a murit, dupa ce a fost plimbata prin spitale

B1 B1,
Turda: O adolescenta de 15 ani diagnosticata cu laringita a murit, dupa ce a fost plimbata prin spitale

O fetita de numai 15 ani a murit la Spitalul din Turda din cauza unei laringite. Roxana Danciu a fost internata la inceputul lunii octombrie la unitatea spitaliceasca din Campia Turzii, dar miercuri seara,. continuă pe B1

O adolescenta de 15 ani cu laringita a murit la Turda

O adolescenta de 15 ani care avea largintia a murit la spitalul din Turda, dupa ce a fost plimbata intre doua spitale, informeaza B1 TV.

Ultima ora: O adolescenta de 15 ani din Cimpineanca ameninta ca se arunca de la inaltime

Fata s-a urcat intr-un molid inalt aflat in apropierea scolii din localitate si ameninta ca se arunca in gol. Politistii negopciatori incearca sa o convinga sa se dea jos.

Doi tineri din Resita au murit dupa ce au consumat droguri sintetice

Un nou drog sintetic face victime la Resita. Un tanar de 21 de ani si altul de 24 au murit dupa ce au consumat aceasta substanta. Un al treilea a ajuns in stare grava la spital, dar medicii au reusit sa-l.

FOTO VIDEO 15 ani de la Fight Club: 15 lucruri si detalii pe care nu le stiati despre celebra pelicula cu Brad Pitt

Prima regula Fight Club este sa nu vorbesti despre Fight Club. La 15 ani de la lansarea filmului, regizat de David Fincher, incalcam din nou regula si vorbim despre Fight Club/ Sala de lupte; despre secretele din culise si multe alte lucruri care, cel mai probabil, au scapat unui ochi neantrenat. Adevarul va prezinta 15 lucruri mai putin stiute despre celebra pelicula Fight Club.

O minora de 15 ani a fost luata cu forta de pe o strada si violata pe malul raului

O adolescenta de 15 ani a fost violata de un barbat de 31 de ani. Victima a fost luata de pe o strada din Lupeni, cu forta, si dusa pe malul raului Jiul de Vest, unde a fost agresata.

FOTO VIDEO Contrabandist la 15 ani. Focuri de arma in padurile Sapantei

Un tanar ucrainean de numai 15 ani a fost retinut de politistii de frontiera maramureseni dupa ce a incercat sa introduca pe piata neagra din Romania, impreuna cu mai multe persoane, un numar de 9600 de pachete de tigari ucrainene in valoare de 85. 000 lei.

Stephen Collins, preotul pedofil din 7th Heaven, risca sa stea la inchisoare 15 ani!

Actorul Stephen Collins, cunoscut mai ales datorita rolului reverendului Eric Camden din serialul 7th Heaven, risca sa isi petreaca dupa gratii cel putin 15 ani. Procurorii din Los Angeles colaboreaza acum politistii din Los Angeles si din New York in incercarea de a aduna dovezi si marturii ale celor trei femei care au fost agresate sexual de Collins cand erau doar niste copile.

O tanara a murit la trei zile de la externare. Medicii i-au prescris antibiotice si au trimis-o acasa

Medicii de la spitalul din Campia Turzii sunt acuzati de malpraxis dupa ce o tanara de 15 ani, diagnosticata cu pneumonie acuta, a murit la cateva zile de la externare. Parintii dau vina pe medici, care au trimis-o acasa de doua ori, desi fata nu se simtea bine.

Adolescenta de 17 ani, talharita in propria locuinta din Barlad si fortata sa intretina relatii sexuale

Autorul, Rica Lupu 21 ani), a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Tanarul este cercetat in opt dosare penale de furt calificat, talharie si tentativa de viol.

Un norvegian de 15 ani schimba istoria EURO

Norvegianul Martin Odegaard a devenit cel mai tanar jucator care apare in meciurile de calificare pentru un Campionat European de fotbal, dupa victoria echipei sale de la Oslo, contra Bulgariei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )